Más is elcseszerintette a fogyókúráját ezzel a karácsonyi menettel? Én úgy telezabáltam magam, hogy most úgy nézek ki, mint egy terhes nő, aki már vajúdik is, mert mozdulni is alig bírok és görcsöl a hasam. Fene vigye el a Karácsonyt, nem igaz?
egy kis matek
legyen 10 nap az évben amikor bűnözöl
ezeket a napokat számoljuk 4 ezer kalóriával
Az anyagcserét egyszerűség kedvéért számoljuk 1500 kcalnak
25ezer + kalória tahát a 10 napon ami mivel 6000 kcal egy kiló zsír + 4 kiló
heti fél kiló fogyással számolva az 8 hét alatt lemegy.
Az évből elment 10 hét marad 42
HA abban a42 hétben folytatod a fogyást(42*-05=21) és kitartasz az étrend mellett akkor az évet -20 kilóval zárod még így is. Tehát bőven belefér.
15. Nekem pl nem èri meg a " csak" 3 nap egybefüggő összevissza evès sem, hiába van karácsony. Ès nem csak azèrt mert + 3-5 kgt ami felszaladna rám, utána 3-5 hónap meló lenne nekem leadni, hanem azért mert ismerem magam, ès nálam bizonyos kaják, főleg a cukros sütik, egyéb édessègek komoly, nagyon erős függőséget ès falási rohamokat okoznak. 3 nap édessèg evés simán visszahozná azt a függőséget amiből annak idején az életmódvàltásom kezdetén ( közel 3 éve) nagy nehézségek árán kiszabadultam ès végre lefogytam.
Számomra abból az állapotból borzasztó nehéz volt kijönnöm. Egyszerűen nem éri meg. Sokat dolgoztam azon, hogy megszaduljak a függőségtől ès a felesleges evèstől.
24 előtted írtam max 2 hónap lenne ledolgozni, de 3 napot talán két hét is is elég.
ha meg problémáid vannak az evéssel akkor tedd rendbe a lelked a fejed szakemberrel mert van ott más is akkor..
Nem azért vágja haza a diétát ez a 2-3 nap csalást, amit most felszedsz, hanem az, ha utána nem térsz vissza a tudatos táplálkozáshoz. Ami 10-ből szerintem 7 embernél történik karácsony után. Mert jajj ne kelljen kidobni a bejglit meg jajj ott a szaloncukor a fán, aztán jön a szilveszter, egyszer egy évben miért ne lehetne többet inni, meg az egész estés nassolás.
Én inkább olyan dolgokat főztem, amik egészségesek és finomak. Hal, sültcsirke, cukkinitócsni, karfiolrizs, saláta, töltött káposzta diétásan stb kerül az asztalra a napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!