Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is elcseszerintette a...

Más is elcseszerintette a fogyókúráját ezzel a karácsonyi menettel? Én úgy telezabáltam magam, hogy most úgy nézek ki, mint egy terhes nő, aki már vajúdik is, mert mozdulni is alig bírok és görcsöl a hasam. Fene vigye el a Karácsonyt, nem igaz?

Figyelt kérdés
Átkozott ünnep, csak kifogás arra, hogy együnk. Reggel óta zabálok és iszok, és csak most vettem észre magam. Ezért fölöslegesen fogyókúráztam hónapokig. Akkora a hasam mint a Mariana-árok, szép kis tenyészsertés lett belőlem. Ti is így jártatok? RIP kifutómodell és Pamela Anderson test álmok.

2021. dec. 24. 13:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
59%
3 ezer
2021. dec. 25. 11:30
 22/34 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,mi 24-én halat szoktunk enni,25-én meg pulykát…
2021. dec. 25. 12:43
 23/34 anonim ***** válasza:
69%

egy kis matek

legyen 10 nap az évben amikor bűnözöl

ezeket a napokat számoljuk 4 ezer kalóriával

Az anyagcserét egyszerűség kedvéért számoljuk 1500 kcalnak

25ezer + kalória tahát a 10 napon ami mivel 6000 kcal egy kiló zsír + 4 kiló

heti fél kiló fogyással számolva az 8 hét alatt lemegy.

Az évből elment 10 hét marad 42

HA abban a42 hétben folytatod a fogyást(42*-05=21) és kitartasz az étrend mellett akkor az évet -20 kilóval zárod még így is. Tehát bőven belefér.

2021. dec. 25. 18:29
 24/34 anonim ***** válasza:
77%

15. Nekem pl nem èri meg a " csak" 3 nap egybefüggő összevissza evès sem, hiába van karácsony. Ès nem csak azèrt mert + 3-5 kgt ami felszaladna rám, utána 3-5 hónap meló lenne nekem leadni, hanem azért mert ismerem magam, ès nálam bizonyos kaják, főleg a cukros sütik, egyéb édessègek komoly, nagyon erős függőséget ès falási rohamokat okoznak. 3 nap édessèg evés simán visszahozná azt a függőséget amiből annak idején az életmódvàltásom kezdetén ( közel 3 éve) nagy nehézségek árán kiszabadultam ès végre lefogytam.

Számomra abból az állapotból borzasztó nehéz volt kijönnöm. Egyszerűen nem éri meg. Sokat dolgoztam azon, hogy megszaduljak a függőségtől ès a felesleges evèstől.

2021. dec. 26. 00:51
 25/34 anonim ***** válasza:
59%

24 előtted írtam max 2 hónap lenne ledolgozni, de 3 napot talán két hét is is elég.

ha meg problémáid vannak az evéssel akkor tedd rendbe a lelked a fejed szakemberrel mert van ott más is akkor..

2021. dec. 26. 09:26
 26/34 anonim ***** válasza:
30%

Nem azért vágja haza a diétát ez a 2-3 nap csalást, amit most felszedsz, hanem az, ha utána nem térsz vissza a tudatos táplálkozáshoz. Ami 10-ből szerintem 7 embernél történik karácsony után. Mert jajj ne kelljen kidobni a bejglit meg jajj ott a szaloncukor a fán, aztán jön a szilveszter, egyszer egy évben miért ne lehetne többet inni, meg az egész estés nassolás.

Én inkább olyan dolgokat főztem, amik egészségesek és finomak. Hal, sültcsirke, cukkinitócsni, karfiolrizs, saláta, töltött káposzta diétásan stb kerül az asztalra a napokban.

2021. dec. 26. 10:27
 27/34 anonim ***** válasza:
73%
10 napig ehetsz akármit ha azév többi részlében tartod a diétádat.. Az hogy más erre képtelen az nem az ünnep hibája. TAlán először mentálisan kellene rendbe tenni magát mindenkinek..
2021. dec. 26. 10:35
 28/34 anonim ***** válasza:
59%
Nem egy nap alatt fogsz meghízni, sem lefogyni. A karácsony nem kifogás arra, hogy együnk. Ilyenkor sem kell teleenni rosszullétig magad. Ha tartod a mértéket, rendesen eszel, akkor rendeződni fog pár nap alatt.
2021. dec. 26. 11:07
 29/34 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet hogy felpuffadtál? Nekem lapos a hasam pl,de tudom magamról nagyon jól, ha adott kajákból beeszek, akkor felpuffadok, aztán idő, meg feldolgozás kérdése, mikor megy lejjebb.. Nem kell igy elkeseredni, akármelyik vékony nő feltud puffadni terhes formára, ha olyat eszik, de ez ideiglenes.
2021. dec. 26. 11:20
 30/34 anonim ***** válasza:
63%
25. Szerintem jobban tudom, mert jobban ismerem a szervezetemet, hogy milyen gyorsan jön fel rám ès mennyi felesleg, milyen rövid idő alatt, ès milyen lassan megy le. A lelkemnek pedig semmi baja nincs. Bizonyos kaják okoznak nagyon hamar függősèget nálam, amit nem szeretnék ha visszajönne, mert nehéz volt kijönni belőle. Nem tudom elkèpzelni mit nem lehet ezen felfogni. Én nem zabálok össze-vissza ünnepek című kifogásèrt sem mert nekem nem éri meg semmilyen szempontból ès pont!
2021. dec. 26. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!