Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is elcseszerintette a...

Más is elcseszerintette a fogyókúráját ezzel a karácsonyi menettel? Én úgy telezabáltam magam, hogy most úgy nézek ki, mint egy terhes nő, aki már vajúdik is, mert mozdulni is alig bírok és görcsöl a hasam. Fene vigye el a Karácsonyt, nem igaz?

Figyelt kérdés
Átkozott ünnep, csak kifogás arra, hogy együnk. Reggel óta zabálok és iszok, és csak most vettem észre magam. Ezért fölöslegesen fogyókúráztam hónapokig. Akkora a hasam mint a Mariana-árok, szép kis tenyészsertés lett belőlem. Ti is így jártatok? RIP kifutómodell és Pamela Anderson test álmok.

2021. dec. 24. 13:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nem ez a pár nap zabálás fogja szabotálni több hónap diétáját. A fogyás nem feltétlenül lineáris dolog, nem dől össze a világ ha az ember megtorpan időnként. A lényeg az, hogy karácsony után szedd össze magad és térj vissza az egészséges életmódhoz, ne úgy állj hozzá, hogy "most már úgyis mindegy".
2021. dec. 25. 00:12
 12/34 anonim válasza:
0%
Én nem fogyózok de 12 éve fix 52kg vagyok. Ez genetika főleg. Ha te hajlamos vagy rá akkor el is fogsz könnyen. Én 13 éves korom óta nem híztam szinte semmit. 52 +/-1,2kg de fix 52 vagyok kb mindig. És 12 így vagyok. Máig gyereknek hisznek és meglepődnek hogy semmit sem változtam általános óta.(teljesen ugyan olyan vagyok) XD szóval a elhízás genetika. Igaz én beérem napi 2 étkezéssel és az se sok. Egyszer próbáltam 3 hónapig mindent zabáltam napi 6x és éjszaka is de semmi.
2021. dec. 25. 00:59
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Sose értettem hogy a karácsonyt mièrt használja sok ember kifogásnak a mértéktelen zabálásra. Uralkodj magadon.
2021. dec. 25. 01:45
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

(Epp kigyogyuloban vavyok etkezesi zavarbol)

Én nem, nagyon figyeltem és ma fogom elcseszni. 1350 kcal a keretem és tegnap 1290en zártm. Reggelire éd ebédre a szokásos 300-350 helyett 270-290 kcalt ettem és vacsira marsdt mozgásterem. Ez pulyka volt, krokettel és házi cukormentes lekvárral. Totál beillesztehto az etrendbe. Vigyáztam a mértékre. Aztán maradt 300 kaloriam, szoval megittam egy pohar port es ettem egy szelet cukormentes tk bejflit amit anyukám csinált

Nagyon büszke vagyok magamra, 3 év életmódváltás alatt most eloszor sikerult keretbe naradni. Persze mindenki mas, az en modszerem nem mindenkinek valhat be.

Amugy pedig ha egy nap elcseszi ah ember az nem baj. Olyan mint egy csalonap. Utana szelen minden megy tovabb a regi rendben es sehol meg nem latszik. Viszont ha mostsntol midnen nap elsejeig elcseszi ah ember az nagyobb baj

Élvezzétek az ünnepet, válasszatok 2 napot mikor mértekkel de esztek mindenből, a többin meg menjen a szokásos rend. Minden dietetikus ezt javasolja

2021. dec. 25. 07:31
 15/34 anonim ***** válasza:
73%
Én meg azt nem értem miért ne lehetne egy évben 3 napig akár mértéktelenül zabálni, hm? A másik véglet szerintem az aki iylenkor sem meri elengedni magát.
2021. dec. 25. 09:20
 16/34 anonim ***** válasza:
63%
Szerencsére nincs itthon semmi olyan kaja vagy nass amiért epedeznék, így könnyű tartani a szokásos kalóriakeretemet.
2021. dec. 25. 09:56
 17/34 anonim ***** válasza:
77%

15ös, én pl nem nem merem elengedni magsm, hanem pont ugyanúgy eszem , mint máskor.

Na jó, néhány plusz süti, üdítő. De máskor se sanyargatom magam.

2021. dec. 25. 10:39
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
#15 azért, mert akinek a mértéktelen zabálás napi 8-10 ezer kalóriát jelent, az 3 kilót hízik 3 nap miatt, amit utána adhat le 3 hónap alatt. rohadtul nem éri meg
2021. dec. 25. 10:50
 19/34 anonim ***** válasza:
63%

Miről is szól a legtöbb ünnepünk manapság? Evészetről.

Húsvét, születésnap, Karácsony, Szilveszter, Márton-nap..stb. Az az általad említett 3 nap se 3 nap, csak úgy mellékesen megjegyzem. 🙄

2021. dec. 25. 10:52
 20/34 anonim ***** válasza:
akkor legyen 5 5 napig együnk 3 kalóriát. nem ettől nem lesz jóü a fogyókúra. vegyük még ide 2 napnak a húsvétot, meg 1 szülinap. kb 10 nap egy évben..
2021. dec. 25. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!