Más is elcseszerintette a fogyókúráját ezzel a karácsonyi menettel? Én úgy telezabáltam magam, hogy most úgy nézek ki, mint egy terhes nő, aki már vajúdik is, mert mozdulni is alig bírok és görcsöl a hasam. Fene vigye el a Karácsonyt, nem igaz?
(Epp kigyogyuloban vavyok etkezesi zavarbol)
Én nem, nagyon figyeltem és ma fogom elcseszni. 1350 kcal a keretem és tegnap 1290en zártm. Reggelire éd ebédre a szokásos 300-350 helyett 270-290 kcalt ettem és vacsira marsdt mozgásterem. Ez pulyka volt, krokettel és házi cukormentes lekvárral. Totál beillesztehto az etrendbe. Vigyáztam a mértékre. Aztán maradt 300 kaloriam, szoval megittam egy pohar port es ettem egy szelet cukormentes tk bejflit amit anyukám csinált
Nagyon büszke vagyok magamra, 3 év életmódváltás alatt most eloszor sikerult keretbe naradni. Persze mindenki mas, az en modszerem nem mindenkinek valhat be.
Amugy pedig ha egy nap elcseszi ah ember az nem baj. Olyan mint egy csalonap. Utana szelen minden megy tovabb a regi rendben es sehol meg nem latszik. Viszont ha mostsntol midnen nap elsejeig elcseszi ah ember az nagyobb baj
Élvezzétek az ünnepet, válasszatok 2 napot mikor mértekkel de esztek mindenből, a többin meg menjen a szokásos rend. Minden dietetikus ezt javasolja
15ös, én pl nem nem merem elengedni magsm, hanem pont ugyanúgy eszem , mint máskor.
Na jó, néhány plusz süti, üdítő. De máskor se sanyargatom magam.
Miről is szól a legtöbb ünnepünk manapság? Evészetről.
Húsvét, születésnap, Karácsony, Szilveszter, Márton-nap..stb. Az az általad említett 3 nap se 3 nap, csak úgy mellékesen megjegyzem. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!