Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak olyan a hasam...

Mit csináljak olyan a hasam mind ha terhes lennék?

Figyelt kérdés
Reggel szép lapos a hasam nem is vagyok elzsírosodva figyelek a kajára is amiket eszek tojás,teljes kiőrlésű magvas kenyér,müzli (nem az a cukrozott fos),csirke zöldségek néha 1 narancs vagy 1 alma iszok elég folyadékot is de estére mind ha terhes lennék. Régebben sok hasizom gyakorlatot is csináltam. de már pár hónapja ez van és elég zavaró

2016. nov. 15. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy mind ha?
2016. nov. 15. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkivel így van. Estére nagyobb lesz, mint reggel.

Vagy eltúlzod. Vagy a sok zöldségtől puffadsz. (ha sokat eszel belőle) Vagy ha tényleg annyira nagy és semmi különös ok nincs rá, akkor nem ártana orvoshoz menni. Pl. nőgyógyászati problémák is okozhatnak ilyet.

2016. nov. 15. 08:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem összekeverjük itt a dolgokat .. nőgyógyász ? :D 17 éves fiú vagyok :D Hát azért olyan sok zöldséget nem eszek hogy ennyire felpuffadjak
2016. nov. 15. 08:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3: és honnan kellett volna tudni, hogy mi vagy, ha nem írtad oda???

De most már szinte biztos vagyok abban, hogy csak eltúlzod!

2016. nov. 15. 08:58
 5/11 A kérdező kommentje:
jó elmaradt na :D Nem túlzom el ha nem úgy lenne ahogy leírtam nem tettem volna fel a kérdést!
2016. nov. 15. 09:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A napközben elfogyasztott kajának hihetetlen módon van térfogata, ami valamelyest kinyomja a hasfalat, de kizárt dolog, hogy annyira, mintha terhes lennél.
2016. nov. 15. 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

jaj leesett, a terhességből gondoltam, hogy lány vagy :D Egy férfi nem mond ilyet.

Rakjál már fel képet. 99%, hogy valami testképzavarod van és nincs is nagy hasad.

2016. nov. 15. 09:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Jó nyilván nem olyan vagyok mind egy 9 hónapos terhes ez csak egy hasonlat volt :D De hát nem vagyok hülye látom milyen a hasam :D
2016. nov. 15. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Szénsavas italokat szoktál inni? Van olyan étel/ital, amitől érzed, hogy felpuffadsz, pl. tej, száraz hüvelyesek, kenyér? Szokott néha fájni a hasad, székrekedés?
2016. nov. 15. 10:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak vizet iszok. Hasam nem szokott fájni . Nem is igazán az ételtől függ ha iszok akkor is felpuffadok meg igazából bármit eszek ez van
2016. nov. 15. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!