Mit csináljak olyan a hasam mind ha terhes lennék?
Figyelt kérdés
Reggel szép lapos a hasam nem is vagyok elzsírosodva figyelek a kajára is amiket eszek tojás,teljes kiőrlésű magvas kenyér,müzli (nem az a cukrozott fos),csirke zöldségek néha 1 narancs vagy 1 alma iszok elég folyadékot is de estére mind ha terhes lennék. Régebben sok hasizom gyakorlatot is csináltam. de már pár hónapja ez van és elég zavaró2016. nov. 15. 08:36
2/11 anonim válasza:
Mindenkivel így van. Estére nagyobb lesz, mint reggel.
Vagy eltúlzod. Vagy a sok zöldségtől puffadsz. (ha sokat eszel belőle) Vagy ha tényleg annyira nagy és semmi különös ok nincs rá, akkor nem ártana orvoshoz menni. Pl. nőgyógyászati problémák is okozhatnak ilyet.
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem összekeverjük itt a dolgokat .. nőgyógyász ? :D 17 éves fiú vagyok :D Hát azért olyan sok zöldséget nem eszek hogy ennyire felpuffadjak
2016. nov. 15. 08:56
4/11 anonim válasza:
3: és honnan kellett volna tudni, hogy mi vagy, ha nem írtad oda???
De most már szinte biztos vagyok abban, hogy csak eltúlzod!
5/11 A kérdező kommentje:
jó elmaradt na :D Nem túlzom el ha nem úgy lenne ahogy leírtam nem tettem volna fel a kérdést!
2016. nov. 15. 09:12
6/11 anonim válasza:
A napközben elfogyasztott kajának hihetetlen módon van térfogata, ami valamelyest kinyomja a hasfalat, de kizárt dolog, hogy annyira, mintha terhes lennél.
7/11 anonim válasza:
jaj leesett, a terhességből gondoltam, hogy lány vagy :D Egy férfi nem mond ilyet.
Rakjál már fel képet. 99%, hogy valami testképzavarod van és nincs is nagy hasad.
8/11 A kérdező kommentje:
Jó nyilván nem olyan vagyok mind egy 9 hónapos terhes ez csak egy hasonlat volt :D De hát nem vagyok hülye látom milyen a hasam :D
2016. nov. 15. 09:54
9/11 anonim válasza:
Szénsavas italokat szoktál inni? Van olyan étel/ital, amitől érzed, hogy felpuffadsz, pl. tej, száraz hüvelyesek, kenyér? Szokott néha fájni a hasad, székrekedés?
10/11 A kérdező kommentje:
Csak vizet iszok. Hasam nem szokott fájni . Nem is igazán az ételtől függ ha iszok akkor is felpuffadok meg igazából bármit eszek ez van
2016. nov. 15. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!