Miért van az, hogy fogyni nehéz, de hízni könnyű?
Mert enni sajnos majdnem mindenki szeret, rendszeresen sokat mozogni viszont az emberek többsége lusta. Mérték nélkül zabálni jó érzés, diétázni és kalóriákat számolni viszont nem az. Ráadásul a stressz és a szomorúság még tovább növeli az emberek étvágyát.
"10-ből 8 fiúnál ez a képlet fordítva van. Egész életükben gyúrnak, tömegelnek, tömik magukat, mint egy kacsa, azt ha kimaradt egy ebéd, máris lement a kéthavi küszködéssel felszedett súly, és fél éve sehogy nem jön vissza. És úgy néznek ki, mint a zörgő csontváz, és kutyaszámba se nézik őket."
Ha így lenne, akkor nem látnék mindenhol túlsúlyos fiúkat és férfiakat is. Azt olvastam, hogy Magyarországon minden negyedik nő és minden ötödik férfi elhízott. Ez azért elég szomorú arány.
Azért vicces, hogy a tudományos alapokon nyugvó válaszok 0%-osak, a “mert én így tapasztaltam“, meg 100%.
És akkor csodálkozhatunk, hogy miért nem fogynak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!