Aki dolgozik nem tud fogyni? Tegnap egy barátnőm azt mondta hogy nekem könnyű mert itthon vagyok, de ő dolgozik.
Én is azt hittem, hogy nem fog menni, de kipróbáltam és sikerült. Azért tartottam a dologtól, mert 12 órás műszakban dolgozom nappal és éjszaka is, és rengeteget kell talpalni. Azt hittem el fogok ájulni a diétás kajáktól, de nem így lett.
Anyukám velem együtt kezdett el fogyózni. Ő ülőmunkát végez napi 8 órában, de Ő is nagyon szépen halad.
Én február óta 14 kg-t fogytam, anyu majdnem 20-at.
Én fel sem hozom ill kerülöm vele ezt a témát már. Annyira hogy bő ruhában vagyok ha olykor találkozunk.
Csak rossz mert régen mindent megbeszéltünk napi szinten, pár hónapja meg csak felszínes dolgokról. :(
kicsit kezdem azt érezni hogy én vagyok a bunkó, amiért ő dolgozik és nem tud így fogyni.
Emberek változnak, barátságok megszűnnek..
Sőt, még a legboldogabb emlékeket adó kötelékek, szerelmek is csak emlékké lesznek.. ilyen az élet. Ne a felszínes, sérült 'barátokkal' törődj, szerintem a férjed és a gyermeked egészségével, boldogságával foglalkozz. Persze ez csak egy tipp.
Valamit ki kellett találnia kifogásként, hogy neki miért nem sikerül. Féltékeny. Ez van. Az ilyen igazi barátnő mondhatom.
Nekem ugyan nincs gyerekem, de dolgozom. Két műszakban, korán kelek. Ráadásul fizikai munkát végzek, ami eléggé kimerítő. Sokszor olyan fáradt vagyok, hogy nincs is erőm szinte megmozdulni sem, de nem adom fel és akkor is tornázom. Napi szinten főzök, hogy ne ugyanazt egyem minden nap. Így, hiába kelek korán délelőttös műszakban, mire végzek az edzéssel és a másnapi ebédem elkészítésével késő este van mire ágyba jutok.
Szóval minden csak hozzá állás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!