Fehér rizs mennyire rosz fogyókúra alatt ?
Figyelt kérdés
A fehér rizs mennyire jó fogyókúra alatt ? A kalória keretembe belefér. Csak érdekel hogy van-e valami hátránya ha minden nap megennék 100g (száraz) fehér rizs-t ? Mondják sokan hogy megemeli hirtelen a vércukorszintet ez miatt is kérdezem vagy a kalória a lények hogy kevesebb legyen ? Mellette zöldség és hús lenne.
És ha kifőzök 1kg-ot azt simán osszam el 7 fele a főtt rizst és megkapom,mint ha 100g-ot főztem volna ?
2021. dec. 9. 20:15
11/15 anonim válasza:
Ehetsz csak konyebben megehezel ujra mintha barnat ennel pl.. nem all ell 10 napig.. Max 3 napra fozz sztem mert okadek utana.. 10p az egesz. En 2 naponta fozok
12/15 anonim válasza:
A legjobb szénhidrát a rizs diéta alatt.
13/15 anonim válasza:
Hát azért 100g rizs nem igazán sok... megeszik 100g rizst hozzá 100g csirkét és egy kis zöldséget és ez mind csak 500 kalória, ami ebédre diéta alatt is lehet kevés. Feltéve hogy csak ezt eszi ebédre.
Én 175cm / 50kg nem diétázok de 200g rizst simán megeszek és nem olyan sok..
14/15 anonim válasza:
En napi 400gt ettem szarazon versenydietaba 😀 szal jo.. igaz en nagyon sokat elegettem.
15/15 anonim válasza:
Teljesen jó. Kalória keret létezik, olyan nincs, hogy szénhidrát keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!