Minden mást eltüntettem az étrendem ből,viszont a fehér kenyeret nem tudom...napi 2 szelet nagyon hátráltatja a fogyást ? (70g /szelet azaz 73g CH és 378 kcal)
A kalóriát nézve belefér az étrendembe viszont sokan mondják hogy nem szabad enni fehér kenyeret ...
Mellette ennék zöldséget,húst,tojást,
És napi 1 órát biciklizek
És diéta alatt mennyi a max megengedett CH mennyiség ?
Ehetsz, ha belefér a kalóriakeretedbe. Nincs olyan, hogy max megengedett CH mennyiség.
2021. jún. 9. 17:01
2/8 anonim válasza:
Egyed bátran, rengetegen vannak, akik nem korlátozóan étkeznek, erre való a kalória számlálás, amit te is használsz.
A CH maximálás csak akkor érdekes, ha anyagcsere betegséged van (inzulin rezisztencia).
2021. jún. 9. 17:23
3/8 anonim válasza:
Étrendtől függ, valamelyikbe belefér, valamelyikbe nem. Próbáld ki, és meglátod, hogy neked jó-e így. Van akinek segít a szénhidrát nagyon alacsonyra csökkentése a fogyásban, másnak meg más válik be. Ki kell tapasztalni. Ha minden tanácsot elhinnél, hogy mit nem szabad enni fogyás alatt, akkor kb. csapvízen élhetnél. Fogynál, nem mondom, de mégse ez a legegészségesebb módja.
2021. jún. 9. 18:00
4/8 anonim válasza:
Miért, ha nem szabad akkor feladod? Nyilván sokkal jobb, ha inkább megeszed a kenyeret, és mellette egészségesen kajálsz. Amúgy se kell démonizálni a kenyeret, pár szelettől nem lehet elhízni.
2021. jún. 9. 18:43
5/8 anonim válasza:
'70g /szelet azaz 73g CH '
Azt hogy? Tobb benne a szenhidrat mint a teljes sulya?
2021. jún. 9. 19:36
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
#5 A két szeletre értettem.
2021. jún. 9. 19:49
7/8 anonim válasza:
Eheted, ha belefér.
Ha valaki nézi a CH bevitelét is, annak sajnos hanyagolnia kell. Nekem 2 és fél szelet kenyér kitöltené a napi bevitelemet :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!