Szeretnék 5-10 kg között leadni.160 cm és 75 kg-os nő vagyok. Hogy kezdejk bele a fogyókúrába? A fehér kenyeret és a finomított cukrot mire cseréljem?
Tippek, tanácsok érdekelnének akik lefogytak már 10 kg-ot is.
Mennyit mozogtak heti szinten és mit?
Nekem van itthon szobabiciklim, ha heti 3-4* tekerek 1-1 órát már az is valami?
Szia.
Mindenkinek màs vàlik be.
Nekem személy szerint meglévő betegség miatt a szénhidràtszegény, zsírban gazdag LCHF diéta vàlt be, enyhén megemelt fehérjefogyasztàssal, és személyre szabva. 3 hónapja vàltottam életmódot, 12 kilót fogytam eddig éhezés, szenvedés, kalóriaszàmolgatàs nélkül.
Fehérkenyér helyett szénhidràtcsökkentett toast kenyeret eszem , max napi 3 szelet.
Èdesítésre jó az eritrit, xilit de én nem hasznàlok ilyeneket. Steviàt nem ajànlom, persze megpróbàlkozhatsz vele de szerintem borzalmas keserű mellékíze van.
Èn ha édesre vàgyom szénhidràtcsökkentett csokikat, diabetikus csokit- cukorkàt eszem, persze ezekkel is mértéket kell tartani. Valamint szoktam cukormentes eper, kivi, és narancs ízű zselékockàkat csinàlni.
A mozgâsom heti 3x 1 óra.- Szobabiciki, hasizomerősítés ( edzőgéppel), plusz a karjaimra súlyzózok.
Később ha màr többet fogytam, lesz majd több és màs edzés is. Kezdetnek nekem ennyi elég. Fokozatosan szeretném, nem egyből agyonhajszolni magam. Annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!