Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék 5-10 kg között...

Szeretnék 5-10 kg között leadni.160 cm és 75 kg-os nő vagyok. Hogy kezdejk bele a fogyókúrába? A fehér kenyeret és a finomított cukrot mire cseréljem?

Figyelt kérdés

Tippek, tanácsok érdekelnének akik lefogytak már 10 kg-ot is.

Mennyit mozogtak heti szinten és mit?

Nekem van itthon szobabiciklim, ha heti 3-4* tekerek 1-1 órát már az is valami?

2019. máj. 28. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz lemondani a kenyérről pékáruról akkor azoknak a teljes kiörlésű változata illetve ez vonatkozik a tésztára is. A cukor helyettesítése ízlés kérdése stevia, xilit eritrit és sorolhatnám. Én személy szerint eritrit párti vagyok, a xilit meghajt a stevianak pedig nekem elviselhetetlen mellékíze van. Rengeteg folyadék(víz! nem üdítők) így nyáron limonádé mentával vagy ice tea zöldteából(nem bolti). Snackeket ha nem tudsz meglenni nélküle akkor pl zabkeksz, fagyasztott gyümi joghurttal kókusz chipsel chia maggal, vagy bármilyen smoothie turmix. Bármit lehet helyettesíteni és változatosan finomakat enni. Sőt egyszer egyszer azért belefér egy kis csalás. Én teljes mértékben kiiktattam mindent ami fehér lisztből készült illetve a cukor is száműzetésben van(nyilván kivétel a gyümölcsök) alkohol (ez is számít) nagy ritkán fehér bor. Köretnek bulgur, basmati rizs, párolt zöldségek, édesburgonya chips. Illetve általánosságban kerülök minden bő olajban sült ételt,pl az édesburgonya chips is Sütőben készül nálam kb fél kanál olivaolajjal.
2019. máj. 28. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Mindenkinek màs vàlik be.

Nekem személy szerint meglévő betegség miatt a szénhidràtszegény, zsírban gazdag LCHF diéta vàlt be, enyhén megemelt fehérjefogyasztàssal, és személyre szabva. 3 hónapja vàltottam életmódot, 12 kilót fogytam eddig éhezés, szenvedés, kalóriaszàmolgatàs nélkül.

Fehérkenyér helyett szénhidràtcsökkentett toast kenyeret eszem , max napi 3 szelet.

Èdesítésre jó az eritrit, xilit de én nem hasznàlok ilyeneket. Steviàt nem ajànlom, persze megpróbàlkozhatsz vele de szerintem borzalmas keserű mellékíze van.

Èn ha édesre vàgyom szénhidràtcsökkentett csokikat, diabetikus csokit- cukorkàt eszem, persze ezekkel is mértéket kell tartani. Valamint szoktam cukormentes eper, kivi, és narancs ízű zselékockàkat csinàlni.

A mozgâsom heti 3x 1 óra.- Szobabiciki, hasizomerősítés ( edzőgéppel), plusz a karjaimra súlyzózok.

Később ha màr többet fogytam, lesz majd több és màs edzés is. Kezdetnek nekem ennyi elég. Fokozatosan szeretném, nem egyből agyonhajszolni magam. Annak semmi értelme.

2019. máj. 29. 01:06
 3/3 lilla64 ***** válasza:
Nálam a kalóriacsökkentés vált be és a minden reggeli vagy esti kocogás.A fehér kenyeret teljes kiörlésüre cseréltem,a cukrot édesitőszerre,édesség csak napi egy kocka étcsoki.
2019. máj. 29. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!