Van ennek így értelme?
Úgy gondoltam mielőtt belefogok a diétámba,csinálok 2-3 napos léböjtkúrát,hátha úgy hatékonyabb lesz a fogyó,meg kicsit tisztul a szervezetem,ilyesmi.Vettem méregtelenítő teakeveréket,100%-os paradicsom,narancs,és ananászleveket(ezekből összesen max 1liter egy nap),és van itthon csalán és kamillatea,gondoltam ezekből mindhárom nap iszom egy bögrével,minden nap elfogyasztok 2liter mentes á.vizet.
Egyszer már csináltam léböjt kúrát,és utána nagyon jól éreztem magam,elmúlt az állandó fejfájásom,és fáradtságom,viszont az után nem kezdtem fogyózni. Szerintetek jó lesz ez így most is?
"Nekem azt mondta a doki, hogy a méregtelenítés baromság, arra ott van az ember veséje meg mája."
Ebben van igazság, de a méregtelenités mégsem hülyeség, ugyanis ez alatt az idö alatt nem viszel be újabb anyagokat a szervezetedbe, amiböl a méreganyagokat ki kellene a vesének/májnak választania, csak a már benn lévökkel kell foglalkoznia, igy tehermentesitve vannak.
Egy vagy két napos böjt/lékúra nem árt, és megkönnyiti a kiválasztást, hosszabb ideig viszont nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!