Hogyan fogyjak diéta nélkül?
Na nem arra gondolok, hogy mindent ugyanúgy csinálnék.
Sajnos szülés után (8 hónapja) rajtam maradt 15kg. Megrendeltem a Bakker, szoptatok! csomagot is, de nem tudok ételt készíteni magamnak napi 6x, 3 óránként.
Örülök, hogy a kislányomnak meg tudok főzni (szoptatok + 3 étkezés ki van váltva), illetve egyetemre is járok, így ha alszik tanulok.
Sajnos így magamnak főzni nem tudok külön.
Valami olyan megoldást keresek, hogy azt enném, amit a férjem (ő elutasít minden diétás, vagy egészséges ételt), viszont mozognék valamit mellette itthon. Akár kalória számlálással vagy más módon megoldható lenne?
Szoptatok, így a tejemre is figyelnem kell..
És ehhez a válaszhoz miért kellett ez a fellengzős stílus? Javaslom, dobj be egy nyugtatót 😉
Maga a válasz hasznos volt.
Elkezdtem írni, hogy miket eszek. Hát elég sok a nasi, ami olyan nálam, hogy “huh gyorsan bekapom, mert nagyon éhes vagyok, de nem tudok most leülni enni”. Ez eddig fel sem tűnt.
Ma ettem például 2x fèl tányér tojásos nokedlit salátával, 2 sort a nagy méretű oreós Milkából, egy jegeskávét, egy Mars szeletet és egy 3Bit szeletet. Borzalmas.
Folyadék mellette alig volt kb. 1,5 liter üdîtő (narancs és almàs Pölöskei szörp).
Mellette futottam rengeteget a kislányom után, fát vágtam és pakoltam, takarítottam, főztem, teregettem stb. Elmentünk sétálni, de iszonyat hideg volt és nagyon kipirosodott a pofija, îgy 30 perc után hazajöttünk.
Ezzel amit leírtál kérdező, egyből bevittél több mint 2000kalóriát és kb 0 értékes tápanyagot
nagyon jót tehet pl a tejednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!