Hogyan fogyjak diéta nélkül?
Na nem arra gondolok, hogy mindent ugyanúgy csinálnék.
Sajnos szülés után (8 hónapja) rajtam maradt 15kg. Megrendeltem a Bakker, szoptatok! csomagot is, de nem tudok ételt készíteni magamnak napi 6x, 3 óránként.
Örülök, hogy a kislányomnak meg tudok főzni (szoptatok + 3 étkezés ki van váltva), illetve egyetemre is járok, így ha alszik tanulok.
Sajnos így magamnak főzni nem tudok külön.
Valami olyan megoldást keresek, hogy azt enném, amit a férjem (ő elutasít minden diétás, vagy egészséges ételt), viszont mozognék valamit mellette itthon. Akár kalória számlálással vagy más módon megoldható lenne?
Szoptatok, így a tejemre is figyelnem kell..
Ezt a bakkeres hülyeséget hagyd. Ismerősöm probálta egyszer (igaz másikat), neki csak pénzlehúzás volt.
Kalóriát tudsz számlálni sok weboldalon pl kaloriabázis.hu Ott be tudsz állítani célokat és tudod nézni hogy mit eszel. Viszont ezt a szoptatás kérdést nem tudom, ezt érdemes egy orvossal megbeszélni hogy szoptatás mellett mi fér bele.
Ha csak napi 200 al kevesebb kalóriát eszel mint ami a súlytartáshoz kell + mozogsz mellette valamennyit, akkor szépen lassan fogsz fogyni. Persze akkor tartani kell a számlálást rendesen. Mindent bele kell számolni egy szem keksztől kezdve a bármilyen italig amit iszol. Én férfi vagyok, de én se tudom kontrollálni mit eszek. 10 kilót mégis fogytam így. A családnak először fura volt hogy minden étkezést ételméréssel kezdtem, de hamar megbarátkoztak vele, sőt volt még aki ki is próbálta.
Sétától nem leszel izmosabb. Vegyél súlyzót.
A szoptatás kb napi 300 kalória. Ha csak annyit eszel, ami a súlytartáshoz kell, akkor is fogysz.
Amíg csak a kifogásokat keresed, nem lesz változás.
Mennyit és miket eszel általában a napi 1-2 alkalommal? Ha leírnád, akkor lehet, hogy tudna valaki érdemben segíteni.
Sógornőm is keveset eszik saját bevallása szerint, és mégsem fogy. Hát a múltkor felsorolta mi az a kevés :D Inkább nem is mondtam rá semmit, mert nem akartam megbántani. Téged sem akarlak majd, nem azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!