Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak eredményesen,...

Hogyan fogyjak eredményesen, egészségesen, visszahízás nélkül?

Figyelt kérdés
169 cm vagyok, 20 éves, nő nemű lény. A vizsgaidőszak, az utolsó tanév meghozta gyümölcsét, gyarapodtam 8kg-al. Így most 73.5kg-ot nyomok. Viszonylag izmos vagyok, mondjuk sose voltam egy izomgép, de azért jó volt a tükörbe nézni. Bár az élet nem áldott meg hatalmas keblekkel, még is meg voltam elégedve a kinézetemmel. Ami természetesen a hízás során is csak csekély mértékben gyarapodott és ha a régi formám ára a mini mell, ám legyen, ez a legkevesebb. Szóval, hogy most már vázoltam magam szeretnék segítséget kérni, hogy milyen étrenddel, milyen edzéssel fogyhatnék a leggyorsabban (bár tudom, a bicsbádiról már lekéstem) egészségesen? Van már a hasamon kis hurkácska, meg jó vaskos combjaim vannak, és egy bazi nagy seggem. De a legkritikusabb a combom belső része és a csípöm. Régebben sajna gyorsan kellett fogynom (2hét alatt 5kg-t) mert sportoló vagyok (most a suli miatt kihagytam) és súlyra ment a játék.

2018. jún. 23. 11:37
 1/2 anonim válasza:
Mindenképp kezdj el egézségesen étkezni! Nagyon jó app a Yazio,itt számolhatod a kalóriádat nekem nagyon sokat segített,És ha sportoló voltál akkor kezdj el megint valamit sportolni mert nagyon sokat segít. Sok síkert!
2018. jún. 27. 07:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Bizti csini vagy. Mit sportolsz,mit és mennyit eszel? Életmodváltással valsthato neg. Nehogy koplalásba kezdj
2018. jún. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!