Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Havi egyszer édesség ?

Havi egyszer édesség ?

Figyelt kérdés

November 1.-én keztem a diétát amit teljesen be is tartok.

December 1.-én lesz egy szülinap ahol megennék 1-2 szelet tortát.

Okoz ez problémát ? Hátráltatni fogja a fogyást ? Egy honap diéta után megngedhetem magamnak ezt a 2 szelet tortát ? Másnap ugyan ugy folytatnám.Eddig nem volt semmi édesség.

És szerintetek hány kcal lenne 2 szelet torta( csoki vagy puncs)

2021. nov. 17. 18:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Na, még egy ember, aki ész nélkül fogott neki a diétának...

Nem, az nap megehetsz egy egész tortát is a napi adagod mellé, semmit nem fog számítani. A diéta nem így működik, hogy tartasz egy csalónapot és feljön rád 3 kiló.

2021. nov. 17. 18:57
 2/24 anonim ***** válasza:
18%
Természetesen, viszont akkor annyival kevesebbet egyél. Tehát valami helyett eszed a tortát.
2021. nov. 17. 18:59
 3/24 anonim ***** válasza:
4%

Nem értem, miért kell zabálni az unnepléshez. A kisfiamnak most volt a második szülinapja, ettem a tortából két villával, beleszámoltam a napi keretembe és kész. Karácsonykor is ez lesz meg a saját szülinapomon is.

Amúgy ha jól összeszámolod, barát-barátnő-család szülinap húsvét, van az évben vagy 30 ilyen csak két tortás alkalom, az évente 5 kiló plusz.

2021. nov. 17. 20:11
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Evészavar kuszobe
2021. nov. 17. 20:34
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodtan ehetsz tortát. Nem lesz semmi baj, ha néha átléped a kalóriakeretet, meg az édesség is okés. Én kb. 2 hetente szoktam sütni, kiszámolom a kalóriát, és beleszámolom a kalóriakeretembe. De amúgy ez, hogy 1 hónapja nem ettél édességet... Ha szereted, ne zárd ki ennyire, mert egyszer be fogsz golyózni és felzabálod az összes csokit, amit találsz.
2021. nov. 17. 20:44
 6/24 anonim ***** válasza:
23%
Két het nem evett csokit. Mindjárt sírok
2021. nov. 17. 21:04
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Eddig se két havi két szelet tortától híztál el, ezután se fogsz. Ha fogysz, akkor nyilván kalóriadeficitben eszel, plusz a torta, na nagy tragédia, ha egy nap súlytartás szintjén eszel, tényleg. A tested nem úgy fogja fel, hogy ez édesség, akkor ettől most gyorsan hízok, nem tudom, miért képzeled ezt. Nyilván nem tápanyagdús, nem érdemes túlzásba vinni, de nem is érdemes úgy élni, hogy kettő héttel előre egy pár falat süteményen aggódsz.... 20+ kilót fogytam úgy, hogy születésnapomon megettem az egész szelet tortát, karácsonykor a töltött káposztát meg buli után olykor a hajnali mekit.
2021. nov. 18. 00:01
 8/24 anonim ***** válasza:
11%

Le lehet pontozni, de ami a kérdés elején még csak egy szelet torta, az a végére màr kettő, karácsonyra már egy tepsi zserbó lesz, de elhiteti magával, hogy ugyan, karácsony van, egyszer egy évben lehet, ettől még fogyok.

De nem fog, ha nem tart mértéket.

2021. nov. 18. 06:50
 9/24 anonim ***** válasza:
80%

8!

Azért mert neked problémáid vannak még nem kell másokra is ráhúzni! Menjél számolgassad még a levegőt is amit belélegzel és hánytasd meg magadat inkább ha 1 kcallal többet ettél.

A másik fele pedig lehet hogy TE nem bírsz mértéket tartani ha egyszer eszel édességet, de másnak nem feltétlen okoz ez problémát, ugyanúgy ahogy a két szelet torta sem fog.

2021. nov. 18. 07:35
 10/24 anonim ***** válasza:
50%
Semmi baj nem lesz ebből. De nem feltétlenül kell 2 szelet, ünnep, torta, okés, de ez ne jelentse azt, hogy akkor mindent bele. Ha mind a kettőt meg szeretnéd kóstolni, akkor két vékony szeletet egyél, ami egy normál szeletet tesz ki. Én azt gondolom, hogy aki diétát tart, az olyan módszert válasszon, amit életmódként is el tud fogadni. Lehet enni alkalmanként édességet is, de akkor ezt komenzálni kell a napi táplálékbevitelkor. Nem kell ennyire görcsösen ragaszkodni a "dekákhoz". Azért maradjunk lélekben is és mentálisan is egyészségesek.
2021. nov. 18. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!