Ha elsős gyerekektek éjszaka egyszer hányna ( valószínű sok édesség evés is benne van) másnap reggel menne iskolába? Nem lenne láz, nem fájna semmilye.
Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 23:04
1/12 anonim válasza:
Nem. 1 tünetmentes napig itthon maradna.
2/12 anonim válasza:
Egy ilyen eset volt, persze vittem másnap valószínű ő is túlette magát. De attól függ hogy lesz reggel, majd látod.
3/12 anonim válasza:
Nem. 1 napig maradjon otthon, ahogyan 1-es írta.
4/12 anonim válasza:
Enyém pont ezt tette, igaz nem ma hanem tegnap éjjel. Sok volt a nagy pizza amit betolt. Ma nem volt semmi baja, így megy suliba.
5/12 anonim válasza:
1 nap otthon, ha nincs baj, akkor csak gyomorrontás volt, másnap mehet.
6/12 anonim válasza:
Ha nincs láz- hányinger
És valóban édesség túlevés volt, akkor igen
7/12 anonim válasza:
Ha nem lenne semmi baja, jól érezné magát, menne. Ha megisnrosszul lenne az iskolában, úgyis hívna a tanár.
8/12 anonim válasza:
1 napig otthon tartanám én is, gyomorkímélő étrenddel.
9/12 anonim válasza:
ja 7es, hívna a tanár, de addigra a fél osztályt lefertőzni mire odaérsz érte...persze ha fertőzés. Én otthon tartanám egy napig. Ha az édességtől volt meg szégyellném magam hogy engedtem neki annyit enni hogy hányjon tőle.
10/12 anonim válasza:
9!
Hálóan megjegyeznem, a gyomorrontás nem fertőző. Ha fertőző betegsége lenne, akkor nem egyszer hányna, rosszul lenne, esetleg lázas is. Ergo, fel se ernőné másnap, hogy el tudna menni iskolába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!