Éjszaka közepén felriadok, ki van száradva a szám, és elviselhetetlen éhség (édesség) van rajtam ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Felkelek, eszek pár falatot, iszok utána minden oké. De nem értem normális-e ez hajnalba csak úgy spontán.2012. aug. 28. 21:21
1/8 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm mérte a cukorszintem, az teljesen normális értéket mutatott.
2012. aug. 28. 21:25
2/8 anonim válasza:
Veritékezés, szédülés van? Mennyi idős vagy? Gyakori eset (már gyakori mert a gyakorin kérdezed, de sűrűn fordul elő)?
3/8 anonim válasza:
Ébredés után nem érzed hogy a gyomorsavad kicsit feljön a nyelőcsövedben?
4/8 A kérdező kommentje:
Azt más okból mondta a dokim, hogy szerinte refluxom van de nem igazán értettem miért írja fel a bogyókat mikor gyomorsavam meg nincs...
2012. aug. 28. 21:57
5/8 anonim válasza:
Reflux amikor fekvő pozícióban a nyelőcsőbe jut a gyomornedv.Ez sok tünetet okozhat.Ha csak éhes-szomjas lennél az nem jelentene semmit de hogy felriadsz rendszeresen és egy kis evés ivás rendbe rak az vagy reflux jele vagy erős a gyomorsavad és le kell kötni valamivel.Ha annyira nem zavar a dolog akkor hanyagolhatod a bogyókat,és inkább arra ügyelj mit eszel lefekvés előtt illetve ha felriadsz mit eszel.Egészségesebb mint rögtön bogyókat szedni.Nézz utána a neten milyen ételek javasoltak reflux vagy erős gyomorsav ellen,azt hiszem sok cikket találsz,tapasztalatot találsz.Kísérletezz mert lehet találsz olyan ételeket,teát ami segít és nem kell rögtön gyógyszereztetni magad.
6/8 anonim válasza:
Fontos, hogy sok tiszta vizet igyál! Az édesség-(cukor)igény lehet attól, hogy pl fejlődésben van a szervezeted. A fejlődéshez/növekedéshez/sejtek cserélődéséhez energia kell, azt pedig leginkább a cukor ad. Ha ég a gyomor éjjel, akkor savtúltengés van, és ezen egy lúgosító kúra segíthet, vagy az is, ha sok zöld növényt eszel, pl brokkolit, stb, nyersen vagy párolva.
7/8 anonim válasza:
...Gyógyszereket ne szedjél, mert inkább csak rontanak a helyzeten. Neked is azt javaslom, hogy ha nagyon aggódsz, max vm természetgyógyász véleményét kérd ki, mert a hagyományos dokik inkább csak a gyógyszerekhez értenek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek/megnyugtattatok. Fejlődni maximum már visszafelé fogok (27 éves vagyok):) Azt nem értem csak, hogy reflux= hogy feljön a gyomorsavam, nem? Vagy rosszul tudom? Mert mikor felkelek nem érzem, hogy savam lenne, vagy a gyomrom fájna. Inkább csak ezt az édesség utáni sóvárgást érzem.
2012. aug. 29. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!