Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy héten egyszer tartok egy...

Egy héten egyszer tartok egy csalós napot, az gátolja a fogyásom?

Figyelt kérdés
Úgy ertem hogy minden heten vasárnap pl megeszek 2 szelet tortát. Plusz a napi 3 étkezésem.. de a többi nap max 1200 kalóriát és 30-35g szénhidrátot viszek be Desokszor nincs meg a1200 kalória .. plusz tornázom hét 3x rubint Rékara 40 percet szerintetek hagyjam ezt abba.? Vagy ez nem olyan gáz?

2020. ápr. 6. 14:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Ha kitartóan fogyókúrázol akkor bőven belefér de azért néha próbáld meg lecsökkenteni a csalónapok számát
2020. ápr. 6. 14:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Már 9 kg fogytam de ez idő alatt nem volt csaló nap ! Két hete vezettem ezt be mert már nem bírom édesség nélkül
2020. ápr. 6. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Az a gáz, hogy 30g szénhidrátot fogyasztasz, és nem éred el az 1200kcalt.
2020. ápr. 6. 15:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy az gáz mivel heti fél kg fogyok ezzel a mennyiséggel! Csak felek hogy ez a fél kg. Ezzel a csalós nappal le állhat
2020. ápr. 6. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azert a csalonapok szama fugg a sulyodtol, pontosabban a felesleged nagysagatol is, az izomtomegedtol, testzsirszalektol. Enelkul nehez tanacsot adni. Ha pl. egy 150 cm-es, 60 kg-os zsiros vagy, akkor nem kene.
2020. ápr. 6. 18:30
 6/13 A kérdező kommentje:
173 cm vagyok és 63 kg. Felesleges zsír még a van a hasamon és a zsípőmön
2020. ápr. 6. 19:17
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
5-os vagyok. Akkor eleg az 3-4 hetente is.
2020. ápr. 6. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jó cukormentes cukrászdák vannak, nem muszáj egyből cukros sütiket enned. Otthon is tudsz sütni cukormenteset, én tegnap browniet sütöttem, se liszt, se cukor nem volt benne. Szerintem ha minden héten 2 szelet tortát eszel, az már sok, ennyi erővel össze is dobhatnál egy cukormentes sütit. A brownie kikeverése kb 15 perc volt+15p sütés. Ha szeretnéd, akkor átküldöm a receptet.
2020. ápr. 6. 22:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Átkuldheted :) eddig úgy volt hogy sütöttem. Mivel vasarnap volt. Tegnap sutottem is. Ami mára lett jó ( ilyen tekercs csoki krémmel töltve ) se Liszt se cukor nem volt benne .. de mindet megettem ma ,azért nem akarok ithon sütni mert akkor egész nap csak édességet eszem mint ma ! De hacsak vennék a boltba egyszer ennem meg azt a torta szeletet és nem lenne mihez nyúlnom ha megettem
2020. ápr. 6. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Akkor viszont ha nem megy a mértéktartás tényleg valahol vásárolnod kéne 1-1 szeletet. A Norbinál elég jó sütik meg fánkok vannak. Vagy esetleg azt is megcsinálhatod, hogy veszel pár cukormentes müzliszelet és néha bekapsz egyet, ha nagyon rádjön (nem minden nap!). Én még azt is szoktam csinálni, hogy reggelire diétás amerikai palacsinta cukormentes lekvárral vagy cukormentes nutellával. Ez valahogy elveszi az egész napos édességvágyamat. Ja még azt is csináltam 1 hónapig, hogy vettem 1 zacskó cukormentes kekszet meg nápolyit és ha rámjött az édességvágy, akkor ettem 1 dbot belőle, de azt szigorúan tartottam. Az sokat segített, abban a hónapban nem is volt 'botlásom' :D Minden nap 1 szem nápolyi meg 1 db keksz :)

2020. ápr. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!