Egy héten egyszer tartok egy csalós napot, az gátolja a fogyásom?
Figyelt kérdés
Úgy ertem hogy minden heten vasárnap pl megeszek 2 szelet tortát. Plusz a napi 3 étkezésem.. de a többi nap max 1200 kalóriát és 30-35g szénhidrátot viszek be Desokszor nincs meg a1200 kalória .. plusz tornázom hét 3x rubint Rékara 40 percet szerintetek hagyjam ezt abba.? Vagy ez nem olyan gáz?2020. ápr. 6. 14:39
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi. A nápolyi és a kekszet kiprobalom csak úgy hogy minden vasarnap csak akkor picit tobbet eszek belole😄
2020. ápr. 6. 22:42
12/13 anonim válasza:
Biztos találnál youtubeon ezerszer jobb tornákat is, másnem angolul írod be. Kérlek ne mozogj Rékára. 1 szabályos gyakorlatot nem tudott régen se megcsinálni. Pár hónap után belerokkanna az izülete az utánozásába. Ő is talán csak a genetikájának köszönheti hogy 2 lábon jár még. Ajánlom a Norbiréka biznisz, vagy az update egészségkárosultak fb csoportot. Ott többször is kifejtik ezeket.
13/13 SZücsöm válasza:
Én is cukormentes sütiket szoktam magamnak sütni finom és olcsóbb mint vásárolni.
De hogy a kérdésedre válaszoljak. Amíg a mérleg heti összesítés alapján (minden reggel wc után üres hasra mérni)kevesebbet mutat mint az előző héten addig nem kell változtatnod az étrendeden.
Ha pedig nem vagy megelégedve azzal amit mutat akkor valamiből kevesebbet kell enned. Legyen az a csalónapos sütid vagy bármi más 1 a lényeg kevesebb legyen a bevitt kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!