Főzés nélkül hogyan fogyjak?
Napi 10 órát dolgozom, sok állással és sétával járó munkám van. Sajnos főzni se időm se lehetőségem nem igazán van. Decemberig hogyan tudnék akkor mégis csak lefogyni? Így sem szoktam sokat enni mégis nehezen változik a testem.
163 cm/ 67kg vagyok egyébként és legalább 60 körül szeretnék lenni. Kevés vizet iszom ezen változtatni fogok, amin még gondolkodtam hogy főzés nélkül megoldható lenne...reggelire zabkása gyümivel,ebédre tonhal saláta, vacsira pedig túró plusz sonka vagy ahhoz is valami bogyós gyümölcs. A munka mellett nagyon nehéz volna sportolni, mert így is mindennap fájnak a lábaim a sok téblábolástól...jó lenne ha ez is érne valamit.
Ötletek hogyan tudnám megoldani, hogy főzésmentesen is jól kajáljak? Illetve elég-e a munka vagy muszáj még utána edzésre rávennem magam?
Köszönöm!
Őszinte leszek... Nekem sem volt soha időm enni. 3 műszakban dolgoztam, közben kedvem sem volt főzni stbstb
Úgyhogy én megrendeltem a lifetiltől a dietshaket. Reggeli ebéd vacsi shake és 1 szilárd étkezés van benne
Na ezt már tudtam tartani
2 hónap alatt fogytam 13kg.ot.
Azóta is hasonlóan működöm. Van egy 2 hónapos kisfiam. Ha akarnám sem tudnám tartani mellette még a napi 5 étkezést szigorúan. Úgyhogy nekem a reggeli es vacsi az shake, ebéd pedig szilárd.
nah... 1kg zsír ~7000kcal
13kg zsír = 91000kcal
Egy átlagos testalkatú nőnek nagyságrendileg 1500kcal a napi igénye.
2 hónap = 60 nap
60*1500kcal = 90000kcal
szóval két hónap alatt 13kg akkor lenne lehetsége ha semmit sem ettél.
És minden áldott nap zabkasat, tonhalat, meg túrót akarsz enni?
Amúgy zöldségeket és gyümölcsöket tudsz enni, de hosszú távon nem hinném, hogy jót fog tenni, ha nem eszel főtt ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!