Főzés nélkül hogyan fogyjak?
Napi 10 órát dolgozom, sok állással és sétával járó munkám van. Sajnos főzni se időm se lehetőségem nem igazán van. Decemberig hogyan tudnék akkor mégis csak lefogyni? Így sem szoktam sokat enni mégis nehezen változik a testem.
163 cm/ 67kg vagyok egyébként és legalább 60 körül szeretnék lenni. Kevés vizet iszom ezen változtatni fogok, amin még gondolkodtam hogy főzés nélkül megoldható lenne...reggelire zabkása gyümivel,ebédre tonhal saláta, vacsira pedig túró plusz sonka vagy ahhoz is valami bogyós gyümölcs. A munka mellett nagyon nehéz volna sportolni, mert így is mindennap fájnak a lábaim a sok téblábolástól...jó lenne ha ez is érne valamit.
Ötletek hogyan tudnám megoldani, hogy főzésmentesen is jól kajáljak? Illetve elég-e a munka vagy muszáj még utána edzésre rávennem magam?
Köszönöm!
Betegségre utalhat, ha valóban keveset eszel és mégse tudsz fogyni. Ez esetben keress fel egy táplálkozási tanácsadót, vagy érdemes kivizsgálásra menni.
De (saját tapasztalatból beszélek) valószínűbb, hogy nem vagy tisztában azzal mit eszel és mennyit. Kezd el a kalóriákat számolni! Meglátod mennyi a tényleges fogosztásod, nekem voltak olyan napok, amikor azt mondtam “hű alig ettem, tuti fogyni fogok” és amikor beirogattam 2300 körül jött ki.
Vannak nagyon jó appok (YAZIO) amelyek beállítják még a keretet is.
Egyébként én rendelni szoktam és mindig találok valami egészséges kaját az oldalakon. Vagy ahogy te is írtad ilyen gyorsan elkészíthető ételeket is kitalálhatsz.
Pedig a 8-asnak igaza van. Akinek pajzsmirigy problémái vannak, az is kalóriadeficittel fogy (űrlényeket és megrögzött kalóriaelmélet-tagadókat kivéve persze). De persze lehet rögtön mindent betegségre fogni, mindenki beteg, azért nem fogy.
Nyilván lehetséges (rendkívül ritka), de ilyen esetben orvoshoz kell fordulni és nem széttárni a kezünket. És ha mégis kiderülne, hogy az ember egészséges, akkor először is örülhetünk, aztán kezdhetünk a retardáltnak nyilvánított válaszok alapján magunkba nézni, és alaposabban szemügyre venni az étkezési szokásainkat (persze ez most is könnyebb lenne, mint orvoshoz menni, de hát a tagadás mindenható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!