Anorexiások! Nektek is zsibbadnak a végtagjaitok?
szia!
én írtam neked a Pászthy Beás kommentet is.(meg még jópárat)
örülök,ha így gondolod,remélem minnél hamarabb teljesen meggyógyulsz.
Atyaúristen...,45,5 kg vagy és fogyózól?De mégis hova????
Elfogsz fogyni mint Morzsi kutya vacsorája!!
Szép fokozatossan mindig,minden nap egy picivel többet kell enned,és visszatérni a normális táplálkozáshoz,mert ez igy nagyon nem f@sza amit magaddal művelsz!
Az sem jó, hogy falási rohamok jönnek rád, vagy bezabálsz mindent, ami a kezed közé kerül.
Próbáld meg oldani a benned lévő feszültséget, és egészségesen táplálkozni. Szerencsére rájöttél, hogy nincs rendben, amit csinálsz. Ennek ellenére továbbra is ajánlom a pszichológus segítségét (rossz az az előítélet, hogy csak kattant emberek vagy bolondok járnak pszichodokihoz... tényleg sokat segítene).
Jó ötlet, hogy valami multivitamint szedj, mert biztos, hogy vitaminhiányod van.
Hogy ne érezd magad úgy, mint aki kipukkan, valamilyen nagy energiatartalmú italt is ajánlok (tejsavópor vagy Nutridrink - ez utóbbit háziorvos írhatja fel, isteni finom, és minden tápanyag benne van, én is ezt kaptam felépüléshez). És fokozatosan elhagyhatod, és helyettük is szilárd táplálékot vehetsz magadhoz. Természetesen most össze van szűkülve a gyomrod, ezért vagy rosszul, ez normális. Tágítani kell a gyomrodat, később majd több fér beléd egyszerre. Most még keveset egyél sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!