Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiások! Nektek is zsibbad...

Anorexiások! Nektek is zsibbadnak a végtagjaitok?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok anorexiás!!! Csak fogyókúrázom. (napi max. 200 kcal) De nagyon zsibbadnak a kezeim/lábaim. Tudjátok ez mitől van? Elfog múlni? És még egy kérdés. Anya állandóan zaklat, hogy egyek. Tudja, hogy fogyózom de mégis:s Arra gondoltam, hogy felhozom a kaját, hogy lássa, hogy "eszem" de aztán mit csináljak vele? Van valakinek valami ötlete? Vagy még attól félek, hogy ha itt lesz nehezebb lesz kibírni, hogy falatozzak belőle. Segítsetek. Muszáj végre lefogynom :( (Tudom, hogy ez nem ide való kérdés, de teljesen elvagyok keseredve)
2010. szept. 1. 17:50
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

szia!

én írtam neked a Pászthy Beás kommentet is.(meg még jópárat)

örülök,ha így gondolod,remélem minnél hamarabb teljesen meggyógyulsz.

2010. szept. 3. 18:44
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Atyaúristen...,45,5 kg vagy és fogyózól?De mégis hova????

Elfogsz fogyni mint Morzsi kutya vacsorája!!

Szép fokozatossan mindig,minden nap egy picivel többet kell enned,és visszatérni a normális táplálkozáshoz,mert ez igy nagyon nem f@sza amit magaddal művelsz!

2010. szept. 3. 18:48
 53/56 anonim ***** válasza:

Az sem jó, hogy falási rohamok jönnek rád, vagy bezabálsz mindent, ami a kezed közé kerül.

Próbáld meg oldani a benned lévő feszültséget, és egészségesen táplálkozni. Szerencsére rájöttél, hogy nincs rendben, amit csinálsz. Ennek ellenére továbbra is ajánlom a pszichológus segítségét (rossz az az előítélet, hogy csak kattant emberek vagy bolondok járnak pszichodokihoz... tényleg sokat segítene).

Jó ötlet, hogy valami multivitamint szedj, mert biztos, hogy vitaminhiányod van.

Hogy ne érezd magad úgy, mint aki kipukkan, valamilyen nagy energiatartalmú italt is ajánlok (tejsavópor vagy Nutridrink - ez utóbbit háziorvos írhatja fel, isteni finom, és minden tápanyag benne van, én is ezt kaptam felépüléshez). És fokozatosan elhagyhatod, és helyettük is szilárd táplálékot vehetsz magadhoz. Természetesen most össze van szűkülve a gyomrod, ezért vagy rosszul, ez normális. Tágítani kell a gyomrodat, később majd több fér beléd egyszerre. Most még keveset egyél sokszor.

2010. szept. 3. 18:55
 54/56 anonim ***** válasza:
Hogy haladsz? Minden rendben?
2010. szept. 8. 11:30
 55/56 A kérdező kommentje:
fogytam 2 kg-ot ez boldoggá tesz, kicsit, viszont lelkileg teljesen 0 vagyok. amióta eszem folyamatosan falási rohamaim vannak, állandoan ennék, aztán 1-2 napig koplalok megint :((( Nagyon rossz ez így, nemtudom mi lesz velem?! :(
2010. szept. 21. 12:09
 56/56 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mi lett végül, sikerült kikeveredned? Jól vagy most?
2021. aug. 18. 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!