Én nem vagyok anorexiás!!! Csak fogyókúrázom. (napi max. 200 kcal) De nagyon zsibbadnak a kezeim/lábaim. Tudjátok ez mitől van? Elfog múlni? És még egy kérdés. Anya állandóan zaklat, hogy egyek. Tudja, hogy fogyózom de mégis:s Arra gondoltam, hogy felhozom a kaját, hogy lássa, hogy "eszem" de aztán mit csináljak vele? Van valakinek valami ötlete? Vagy még attól félek, hogy ha itt lesz nehezebb lesz kibírni, hogy falatozzak belőle. Segítsetek. Muszáj végre lefogynom :( (Tudom, hogy ez nem ide való kérdés, de teljesen elvagyok keseredve)
De anorexiás vagy! És nem segítek, mert ebbe bele fogsz halni. 100 %! A végtagjaid zsibbadása után a szívizom jön!
2010. szept. 1. 17:53
2/56 anonim válasza:
Igen, el fog múlni nemsokára. Ugyanis a következő tüneted az lesz, hogy felborul a keringés, leáll a szív, aztán kalap kabát.
Én is voltam anorexiás, így jártas vagyok a témában. Csak remélni tudom, hogy téged is bedugnak a pszichiátriára, hogy megjöjjön az eszed.
2010. szept. 1. 17:55
3/56 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez hülyeség ha valaki fogyózni akar,azt úgy teszi,hogy koplal...
Ezt felejtsd el!!!Egyél egy nap többször kevesebbet igy hatásosabb lesz a fogyókúra!
2010. szept. 1. 17:57
4/56 anonim válasza:
meg is értem anuykád.. és az a helyes hogy jót akar neked és nem aszisztál az öngyilkosságodhoz. te BETEG vagy! állj le ezzel a hülyeséggel mert komoly következményei lesznek..
2010. szept. 1. 18:02
5/56 anonim válasza:
200 kcaltól nem fogsz fogyni csak annyit érsz el,hogy meghalsz.plusz ilyenkor takarékra kapcsol a szervezeted mert éhezteted és nem fogyni fogsz,hanem hízni!inkább egyél normálisan,és legyél egészséges!!!én is voltam anorexiás tudom,hogy mit él át ilyenkor az ember,de hálistennek meggyógyultam!
remélem én is,hogy a családod mihamarabb kezeltetni fog,mert különben már nem sokáig leszel velük!
napi 200 kcal semmire nem elég.szükséged van ételre,hogy működjenek a szerveid.mindenkinek megvan az alapanyagszükséglete,enélkül nem tudsz életben maradni.
2010. szept. 1. 18:03
6/56 anonim válasza:
szerintem az a 200 kalória az 2000 akart lenni... 200 kalória? egy gyümölcsös joghurtban több van ne legyetek már hülyék... Én 104 kg vagyok 20 kg leadása után és nekem is zsibbadnak a végtagjaim. Valószínűleg valami ásványi anyag hiányra utalhat... Az utóbbi időben magnéziumot eszegetek.. azóta ritkábban fordul elő... Még mielőtt valamelyik gyökér nekiállna ugatni, hogy én is koplalok és dögöljek meg elárulom, hogy az a 20 kiló fél év alatt ment le... normális étrend és edzés mellett.
2010. szept. 1. 18:06
7/56 anonim válasza:
Napi 200kcal szörnyen kevés! Azonnal hagyd abba, azt, amit most csinálsz. Ez nem fogyókúra, hanem éheztetés. Sokkal többre mész azzal, ha napi többször eszel, mindig csak keveset, és mellé MOZOGSZ!
Remélem, rendbe jössz! :( :)
2010. szept. 1. 18:08
8/56 anonim válasza:
Sajnos valószínű, hogy tényleg 200, nem 2000.
És még azt mondja, hogy ő nem beteg...
Ex-anorexiásként azokat az anorexiásokat ki nem állhatom, akik váltig állítják, hogy nekik semmi bajuk, sőt van, hogy még ajánlgatják is másoknak, meg sem próbálnak meggyógyulni, holott ez egy pokoli és akár halálos dolog.
Tudom, hogy nem könnyű, de tenni kell ellene.
2010. szept. 1. 18:09
9/56 A kérdező kommentje:
Most nagyon megrémisztettetek :S Ezért gyorsan magamba tömtem egy almát meg egy barackot :) Egyébként tényleg 200 kcal akart lenni, nem 2000. Köszönöm azért a válaszokat, elgondolkoztató. Viszont már bocsi, de hülyeség az, hogy nem fogyok mivel, látom a tükörbe, hogy napról napra vékonyabb vagyok, és mivel rengeteget tornázok, ne próbálják azt bemagyarázni, hogy csak víz meg izom, mivel látom, hogy a háj tűnik el a hasamról...De várom még a válaszokat, hátha akad valaki aki ellát még tanácsokkal:)
2010. szept. 1. 18:13
10/56 anonim válasza:
Sajnos valóban valószínűbb, hogy az 200 és nem 200 ezer kalória, hioszen 200 ezer kalória az átlagos szükséglet. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!