Anorexiások! Nektek is zsibbadnak a végtagjaitok?
Ajj, komolyan mondom. Törhetem itt magam, de minek?!
"Emeled" 400-ra, gratulálok. Továbbra is éehezel, fogyni fogsz, végül pedig belehalsz. Gratulálok. Tönkreteszed az egész életedet, és a szeretteidét is.
Elgondolkodtál, de nem teszel semmit. Folytatod ugyanígy. Mert te mindenkinél okosabb vagy, igaz? Te azátn csak tudod, hogy a 400kalória az már valami, ugye? Nagyon el vagy tévedve. Beteg vagy, ráadásul még buta is, mert nem bírod felfogni, hogy milyen súlyos a problémád.
Tudod mit. A te döntésed. A te életed. Ha te nem akarsz meggyógyulni, inkább belefulladsz az önsajnálatba a semmiért, akkor csak tessék. Csak sajnálni tudlak.
napi 400 kcal nem elég!
én napi 500-600-zal kerültem orvoshoz már majdnem meghaltam!vérátömlesztést akartak csinálni annyira rossz lett a vérképem,kisebb lett a szívem,azóta is gondok vannak az egészségemmel.
kiszámoltam neked,1400 kalóriára lenne szükséged minimum egy napra,hogy működjenek a szerveid,hogy életben maradj,akkor gondolkozzál már el,hogy a te evészeteddel mi elég.semmi!
nézd meg ezt az oldalt,mennyi minden kárt okozol az egészségednek!
remélem,hogy anyukád hamarosan elrángat orvoshoz,mert néhány hónap múlva ha így folytatod akkor...
Kérlek, nagyon szépen kérlek, azonnal HAGYD ABBA EZT! Értsd meg, az életeddel játszol! Kínzod magad, szenvedsz, a szüleid is csak szenvednek, és a barátaid is. Gondolom, 1izenéves lehetsz. Főleg nem kéne csinálnod, fejlődésben vagy, ilyenkor kell a legtöbb tápanyag a szervezetednek. Ahhoz, hogy őrizd ezt a testsúlyt 2000 kalóriát kéne enned, nem 200-et! De még ha fogynod is kéne (PEDIG NEM KELL!), akkor is 1700 kalória alá nem kéne vinned.
Tessék, itt kitudod számolni. De kérlek, ezt felezd be! Ebbe bele fogsz halni! És ezt nem rémisztgetésként mondom, hanem tény. Nem valószínű, hogy a következő nyarat megéred.
Kezdésnek vegyél 100%os tejsavó proteint a scitecnél.
Ugyanaz mintha ennél csak iszod,talán így könnyebb a visszaszokás és az izmaidat is feltölti kicsit egészséges is.
Vehetnél ugyanott greens multivitamint az is fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!