Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiások! Nektek is zsibbad...

Anorexiások! Nektek is zsibbadnak a végtagjaitok?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok anorexiás!!! Csak fogyókúrázom. (napi max. 200 kcal) De nagyon zsibbadnak a kezeim/lábaim. Tudjátok ez mitől van? Elfog múlni? És még egy kérdés. Anya állandóan zaklat, hogy egyek. Tudja, hogy fogyózom de mégis:s Arra gondoltam, hogy felhozom a kaját, hogy lássa, hogy "eszem" de aztán mit csináljak vele? Van valakinek valami ötlete? Vagy még attól félek, hogy ha itt lesz nehezebb lesz kibírni, hogy falatozzak belőle. Segítsetek. Muszáj végre lefogynom :( (Tudom, hogy ez nem ide való kérdés, de teljesen elvagyok keseredve)
2010. szept. 1. 17:50
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Szerintem az alacsony vérnyomás miatt van, és nem nem fog elmúlni, ha továbbra is így eszel... vagyis igen, de akkor már a kaszást is látni fogod.
2010. szept. 2. 09:50
 42/56 A kérdező kommentje:
45.5 kg vagyok. De fotot inkább nem mutatnék ha nem baj. De most nagyon bezabáltam :( Szóval holnaptól ujrakezdem az egészet. Talán emelek 400 kcal-ra, hogy ne zsibbadjak. Azért köszönöm a tanácsokat. Elgondolkoztattak!
2010. szept. 2. 16:03
 43/56 anonim ***** válasza:

Ajj, komolyan mondom. Törhetem itt magam, de minek?!

"Emeled" 400-ra, gratulálok. Továbbra is éehezel, fogyni fogsz, végül pedig belehalsz. Gratulálok. Tönkreteszed az egész életedet, és a szeretteidét is.

Elgondolkodtál, de nem teszel semmit. Folytatod ugyanígy. Mert te mindenkinél okosabb vagy, igaz? Te azátn csak tudod, hogy a 400kalória az már valami, ugye? Nagyon el vagy tévedve. Beteg vagy, ráadásul még buta is, mert nem bírod felfogni, hogy milyen súlyos a problémád.

Tudod mit. A te döntésed. A te életed. Ha te nem akarsz meggyógyulni, inkább belefulladsz az önsajnálatba a semmiért, akkor csak tessék. Csak sajnálni tudlak.

2010. szept. 2. 16:35
 44/56 anonim ***** válasza:

napi 400 kcal nem elég!

én napi 500-600-zal kerültem orvoshoz már majdnem meghaltam!vérátömlesztést akartak csinálni annyira rossz lett a vérképem,kisebb lett a szívem,azóta is gondok vannak az egészségemmel.

kiszámoltam neked,1400 kalóriára lenne szükséged minimum egy napra,hogy működjenek a szerveid,hogy életben maradj,akkor gondolkozzál már el,hogy a te evészeteddel mi elég.semmi!

[link]

nézd meg ezt az oldalt,mennyi minden kárt okozol az egészségednek!

remélem,hogy anyukád hamarosan elrángat orvoshoz,mert néhány hónap múlva ha így folytatod akkor...

2010. szept. 2. 16:43
 45/56 A kérdező kommentje:
Annyira rosszul vagyok, hogy nem bírok felkelni az asztaltól. Nem csinálhatom ezt magammal:s nem feleslegesen beszéltél... holnaptól tényleg normális fogyókúrába kezdek SOK zöldséggel gyümölcsel fehérjével... akár napi 1000 kcal is meglesz szépen lassan. Muszáj tudom mert ez így tényleg nem mehet már :S köszönöm mindenkinek a segítséget!
2010. szept. 2. 18:33
 46/56 anonim ***** válasza:

Kérlek, nagyon szépen kérlek, azonnal HAGYD ABBA EZT! Értsd meg, az életeddel játszol! Kínzod magad, szenvedsz, a szüleid is csak szenvednek, és a barátaid is. Gondolom, 1izenéves lehetsz. Főleg nem kéne csinálnod, fejlődésben vagy, ilyenkor kell a legtöbb tápanyag a szervezetednek. Ahhoz, hogy őrizd ezt a testsúlyt 2000 kalóriát kéne enned, nem 200-et! De még ha fogynod is kéne (PEDIG NEM KELL!), akkor is 1700 kalória alá nem kéne vinned.

[link]

Tessék, itt kitudod számolni. De kérlek, ezt felezd be! Ebbe bele fogsz halni! És ezt nem rémisztgetésként mondom, hanem tény. Nem valószínű, hogy a következő nyarat megéred.

2010. szept. 2. 18:46
 47/56 anonim ***** válasza:
omfg nem érted hogy NEM KELL FOGYNOD? nem fér bele a piciny agyadba? vagy azt is elfogyasztottad? nem normális fogyókúra kell neked HANEM SEMMILYEN! meg fogsz halni te szerencsétlen!
2010. szept. 2. 21:56
 48/56 anonim ***** válasza:
egyáltalán ne fogyózzál!már így is soványabb vagy jóval,mint amennyi kiló lehetnél!ne fojtasd ezt így mert tényleg tönkreteszed magad és ha nem is halsz meg gyereket a büdös életbe nem lehet!
2010. szept. 3. 15:11
 49/56 A kérdező kommentje:
igazatok van. tudom, hogy az életemmel játszom. de "jóhír" ma rendesen ettem, igaz a gyomrom szétszakadt, sírtam a fájdalomtól, mint testileg mint lelkileg iszonyatosan fájt. főleg, hogy hízlaló kajákat ettem. úgy voltam vele, hogy ha már eszek, akkor legalább olyat amit tényleg szeretek. édeset... és rám tört a vágy. alig bírtam leállni az evéssel. hugom csokijait mind megettem. az összes édességből amit találtam itthon ettem egy-két falatot, a kalóriákat nem is számoltam. tehát ebben tényleg segítettetek, rájöttem, hogy ez nem mehet. az a gyengeség, zsibbadás, fejfájás borzasztó volt. a szívem nekem is összevissza vert, azthittem leáll. pánikba voltam. de ha ti nem ébresztetek rá, akkor nem is ettem volna. a lelkem biztos nyugottabb lenne, de lehet, hogy nem itt ülnék most. viszont még mindig kövér vagyok. hétfőn keresek egy jó kis edzőtermet, vagy aerobik edzést és beiratkozok, persze mellette továbbra is tornázok/futok majd, és megpróbálok kialakítani egy EGÉSZSÉGES, étrendet, nem tudom most mi számítana egészségesnek, mit egyek és mit ne, a rengeteg koplalástól nagyon sok izmot veszítettem sok helyen teljesen kivannak a csontjaim de néhol a háj megmaradt, tehát azt mindenképp le szeretném dolgozni. ha van valakinek valami ötlete szívesen meghallgatnám...
2010. szept. 3. 16:58
 50/56 anonim ***** válasza:
54%

Kezdésnek vegyél 100%os tejsavó proteint a scitecnél.

Ugyanaz mintha ennél csak iszod,talán így könnyebb a visszaszokás és az izmaidat is feltölti kicsit egészséges is.

Vehetnél ugyanott greens multivitamint az is fontos lenne.

2010. szept. 3. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!