Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hulahoppozik valaki alakformál...

Hulahoppozik valaki alakformálás céljából? Milyen eredményt értél el?

Figyelt kérdés

Szeretnék én is beszerezni egyet. Nektek milyen hulahoppotok van?

Fa hulahoppot szerettem volna, de csak műanyagot kapok, azt a tömött fajtát. Az is jó lesz?

Légyszi csak azok válaszoljanak akinek van valamilyen TAPASZTALATA benne, és csinálta is.

2010. aug. 31. 09:37
 1/8 anonim válasza:
szia! én nemrég kezdtem el fogyózni van némi felesleg combomon és a derekamon is.. elkezdtem hullahoppozni és körülbelül 1 hét után már éreztem a hatását , a csípőmön és a derakamon a zsír sokkal kevesebb lett! úgyhogy nagyon ajánlom:) nekem bevált, csak intenzívan kell csinálni körülbelül fél órát egy nap, az tuti hatásos lesz! sok sikert:)
2010. aug. 31. 10:10
 2/8 anonim válasza:

Szia! Fa hulahoppot tudsz venni pl. a Hervisben. Én a Pólusban vettem.

Köbö két hete csinálom, napi fél órát (minimum). Mondjuk annyira nagyon látványos eredmény még nem volt nekem, de lehet, hogy ha megmérném, akkor látszódna valami. De bízom benne!

Előző válaszoló, Te lemérted? Vagy már szabad szemmel is látható volt az eredmény?

2010. aug. 31. 10:44
 3/8 anonim válasza:
igen, szabad szemmel:) mert nekem nem volt sok háj rajta, csak egy pici, éppen eltakarta a csípőm "ívét" és mostmár teljesen látszik, sokkal szebb:) mondjuk én szerencsés alkat vagyok, könnyen fogyok, de szerintem a hullahoppnak is sok szerepe volt, pedig én műanyaggal csináltam:)
2010. aug. 31. 10:50
 4/8 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Az tök jó, hogy hamar hatott Nálad! Nekem sincs sok fölöslegem, nekem is a csípőmön meg a hasamon. Hasról leviszi szerinted?
2010. aug. 31. 10:52
 5/8 anonim válasza:
nekem a hasam kicsit kockás:) hasamonmég sosem volt felesleg ,szerencsére:) nekem mindig combra-csipőre -derékra megy:):) amúgy szerintem nagyon jó hasra is, mert éreztem hogy azt is dolgoztatja:) szerintem ha futás melett hullahoppozol az tökéletes lesz a pocakraa:))) meg persze egypár felülés sem árt meg:)
2010. aug. 31. 10:57
 6/8 anonim válasza:
amúgy első válaszoló voltam:)
2010. aug. 31. 10:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2010. aug. 31. 11:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Egyébként a Hervisben mennyiért vannak kb.?

Győrben az Árkád-ban tudnék esetleg venni a legközelebb.

2010. aug. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!