Alakformálás. Hogyan csináljam?
A súlyommal semmi gond nincsen. Egyedül azzal hogy inkább zsíros alkat vagyok mint "feszes". Mint ahogy a legtöbb nő a fenekemről, (belső) combomról, hasamról szeretném eltüntetni a felesleges zsírt.
A torna szerintem önmagában nem sokat ér. Most próbálom visszavenni a fehér kenyér és cukor fogyasztást, és sokat inni (vízből)
Mit javasoltok még, mit kéne tennem? Futás, ugrókötél? és ez mellett torna? tudnátok mozgás tippeket, gyakorlatokat ajánlani amik kifejezetten jók?
A legtöbb nő fél az izmoktól, de én már saját bőrömön tapasztalom, hogy nem kéne. Pedig én túlsúlyos vagyok, mégis sokkal szebb az alakom, mióta van némi izmom is. A Kerek popsi az pl. kifejezetten izom kérdése. És ne aggódj, az izom az nem csúszik csak úgy hirtelen fel, hogy észrevétlenül azon kapod magad, hogy egy kigyúrt állat lettél! Viszont a test szép körvonalait az izmok adják.
Úgyhogy izomnövelő edzés, és soksoksokfehérje! És ezt egy 80 kilós csaj mondja, nem egy gyúrós pasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!