Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alakformálás, de hogyan?

Alakformálás, de hogyan?

Figyelt kérdés
A súlyommal nincs probléma, inkább az alakommal lenne. A csípőm nem széles, de már többen ajánlották hogy egykis alakformálás nem ártana. Táncolok már kiskorom óta és mozogni is szeretek. Mit ajánlotok?
2011. aug. 5. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Fel kéne már fognia minden nőnek, hogy ilyen, hogy alakformálás, formásodás NINCS!!!444!!!négynégy!!!

Vagy zsírt adsz le, vagy izmot építesz a kettő nem fog egyszerre menni!

2011. aug. 5. 15:48
 2/7 bix ***** válasza:
fruttinak van igaza. csípőddel mi van? zsír van rajta? ha igen akkor diéta és intenzív mozgás. csont? csípődonort kell keresned, mert mást nem nagyon tehetsz
2011. aug. 5. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is ez a problémám , holnap majd kiteszek egy kérdést és linkelek képet is és kíváncsi vagyok hogy bix és fruit mit ajánl. mert már én sem tudom, hogy most fogyjak vagy inkább izmot építsek.
2011. aug. 5. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Várjuk majd :)
2011. aug. 5. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:
"A súlyommal nincs probléma, inkább az alakommal lenne. A csípőm nem széles" nem fogyni akarok hanem az alakomat formálni, és a gyengébbek kedvéért mégegyszer leírom hogy nincs baj se a csípőmmel, se a súlyommal!:)
2011. aug. 5. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A gyengébb itt te vagy.

Magas a testzsírod,vagyis zsíros vagy.

Az alacsony testsúly meg arra enged következtetni,hogy a tested összetétele csont meg zsír,izmok nélkül.

Szedjél fel izmot-alakot/kedvencem/ a gyengébbek kedvéért-,aztán 1 év múlva diétázd le a zsírt.

2011. aug. 5. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy hülye vagy... ha lenne ilyen, hogy alakformálás akkor szerinted miért kéne diétázni és súlyzózni mint állat? Minek ha csak úgy simán lefaraghatok egy két centit innen egy két centit meg oda felpakolni akkor csak az ilyen mágikus leg magicet meg szauna övet használnék eszembe se lenne súlyzózni, mint egy őrült. Sötét vagy mint a valagam, én igencsak gondolkodnék a helyedbe... ha meg a csont miatt széles akkor meg fogadd el magad vagy törd el a medencéd.
2011. aug. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!