Miért nincs annyi önuralma(m) az embereknek(nekem), hogy ne vacsorázzanak?
Pedig csak ennyit kellene tenni és szépen lappadna a pocak. Segítség!
Este mindig elfog az összevissza ennék mindent, ölni tudnék egy kis nassért sokszor.
12
A nevetés is hízlal állítólag! Ne itt bohóckodj :D
Utálom ezt a kategóriát,mert mindenki hülye csodadiétákkal akar lefogyni,de 1-2 kérdés akaratlanul is szembejön. Csak azt tudom mondani neked is mint minden "fogyókúrázoknak":
Életmódot válts!
Hiába fogysz éheztetéssel/Kalórakeret drasztikus lecsökkentésével,ha utána újra elkezdesz csokikat/gyorskaját/chipset zabálgatni mértéktelenül,akkor attól még hogy lefogytál egyszer,ugyanúgy a cukorbetegség,érrendszeri/szívbetegség,gyomorbetegségek "csodálatos" világa várhat rád,és többi társadra hogyha nem váltasz életmódot. Nem értem hogy az emberek miért félnek ennyire tőle. Lefogysz,és az egészséged is megőrzöd a lehető legtovább...
Vacsorázz nyugodtan, csak ne nassolj.
Nekem van önuralmam, hogy ne nassoljak. Elárulom a titkot: nem veszek a boltban semmi nasit :) és nincs itthon semmi, se chips, se csoki, se sós ropi, semmi. Cserébe a hűtő tele van zöldséggel tehát ha vmit ropogtatni van kedvem akkor azt ropogtatom. Önuralom sztem az átszokáshoz kell, kb 1 hónap, mivel tény h a zöldség nem olyan mint az ízfokozóval felturbózott chips, de hidd el, 1-2 hónap és elfelejted a chipset, és teljesen finomnak fogod majd találni a zöldségeket is. Egy év alatt eljutottam oda hogy a születésnapomra kapott 3 bonbont még fel se bontottam 1 hónap alatt, szóval már arra se kell kínosan ügyelnem, hogy ne legyen itthon semmi. De az elején azért kellett, hogy minden édességtől ami itthon volt megszabaduljak, neked is ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!