Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nincs annyi önuralma(m)...

Miért nincs annyi önuralma(m) az embereknek(nekem), hogy ne vacsorázzanak?

Figyelt kérdés

Pedig csak ennyit kellene tenni és szépen lappadna a pocak. Segítség!

Este mindig elfog az összevissza ennék mindent, ölni tudnék egy kis nassért sokszor.

2021. szept. 6. 18:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
*lefekvés előtt még eszem túrót
2021. szept. 6. 22:14
 12/23 anonim válasza:
100%
Ne aggódj nekem is mindig szarakszik
2021. szept. 6. 22:19
 13/23 A kérdező kommentje:

12

A nevetés is hízlal állítólag! Ne itt bohóckodj :D

2021. szept. 6. 22:59
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig ellenőrzöm le, mit írtam a szótár segítségével. Olykor igen viccesre sikerül, amit írni akarok!😂
2021. szept. 6. 23:01
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

Utálom ezt a kategóriát,mert mindenki hülye csodadiétákkal akar lefogyni,de 1-2 kérdés akaratlanul is szembejön. Csak azt tudom mondani neked is mint minden "fogyókúrázoknak":

Életmódot válts!

Hiába fogysz éheztetéssel/Kalórakeret drasztikus lecsökkentésével,ha utána újra elkezdesz csokikat/gyorskaját/chipset zabálgatni mértéktelenül,akkor attól még hogy lefogytál egyszer,ugyanúgy a cukorbetegség,érrendszeri/szívbetegség,gyomorbetegségek "csodálatos" világa várhat rád,és többi társadra hogyha nem váltasz életmódot. Nem értem hogy az emberek miért félnek ennyire tőle. Lefogysz,és az egészséged is megőrzöd a lehető legtovább...

2021. szept. 7. 06:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó étkezést kihagyni, jobb ha többször eszel kevesebbet.
2021. szept. 7. 08:33
 17/23 anonim válasza:
100%
Vacsorázni KELL!!!!! Csak nem nehezet.
2021. szept. 7. 10:42
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, vacsorázom továbbra is lelkesen :)
2021. szept. 7. 13:01
 19/23 anonim ***** válasza:

Vacsorázz nyugodtan, csak ne nassolj.

Nekem van önuralmam, hogy ne nassoljak. Elárulom a titkot: nem veszek a boltban semmi nasit :) és nincs itthon semmi, se chips, se csoki, se sós ropi, semmi. Cserébe a hűtő tele van zöldséggel tehát ha vmit ropogtatni van kedvem akkor azt ropogtatom. Önuralom sztem az átszokáshoz kell, kb 1 hónap, mivel tény h a zöldség nem olyan mint az ízfokozóval felturbózott chips, de hidd el, 1-2 hónap és elfelejted a chipset, és teljesen finomnak fogod majd találni a zöldségeket is. Egy év alatt eljutottam oda hogy a születésnapomra kapott 3 bonbont még fel se bontottam 1 hónap alatt, szóval már arra se kell kínosan ügyelnem, hogy ne legyen itthon semmi. De az elején azért kellett, hogy minden édességtől ami itthon volt megszabaduljak, neked is ezt ajánlom.

2021. szept. 7. 14:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Én mindig vaccsiztam, 1 virsli, sült gomba, káposzta etc. Fogytam is rendesen. 10 kilo 2 hónap alatt
2021. szept. 8. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!