Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azok az életmod tanacsadok...

Azok az életmod tanacsadok akik tancsokat adnak más embereknek miert nem tartjak be maguk is a tanacsaikat?

Figyelt kérdés
baratnom tulsulyos, 51% zsir van rajta, elmentunk eletmod tanacsadohoz allitolag o a legjobb,nos mar alatvanya is irritalt, kb 100kilosnak néztem, nos ilyen ember akar masnak adni tanacsot? akkor o miert nem fogadja meg? csak tiszteletbol nem kérdeztem rá nala
2014. júl. 5. 16:13
 1/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Hát az elmondottak alapján többre menne az illető hölgy, ha itt a Gyk-n kérne életmód tanácsot.
2014. júl. 5. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy ő maga nem jól csinálja, tudhatja, hogy mi a helyes.

Én is azt mondom mindig az öcsémnek, hogy ne dohányozzon, mert nem jó, aztán én mégse bírom lerakni a cigit :)

2014. júl. 5. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elrettentő példa. "Ha nem akarsz úgy kinézni, mint én, fogadd meg a tanácsaim." :D
2014. júl. 5. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nekem is fura (lenne), ha valaki nem tartja be a saját tanácsait (vagy legalább is nem látszik rajta). De ettől függetlenül még érthet hozzá, ha tud mutatni olyanokat, akik a segítségével, tanácsaival tudott fogyni. Az számomra még meggyőzőbb bizonyíték is lenne, mert nem csak egy emberen működik a módszer, hanem több különbözőn is.
2014. júl. 5. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
ez elég érdekes én biztos nem mennék oda soha többet ez kb olyan mintha a fogorvosomnak ki lennének rohadva a fogai :S
2014. júl. 5. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy valami betegség miatt túlsúlyos. MEg nem midnenkinek van kellö akaratereje, illetve van, aki nem-vékonyan tetszik magának.

De ettöl függetlenül ha jó tanácsokat ad, akkor érdemes megfogadni.

2014. júl. 5. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, 6-os való igaz ez benne lehet a pakliban mindenesetre nem egy jó cégér ilyen külsővel egy efféle hivatás
2014. júl. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!