Miért nincs annyi önuralma(m) az embereknek(nekem), hogy ne vacsorázzanak?
Pedig csak ennyit kellene tenni és szépen lappadna a pocak. Segítség!
Este mindig elfog az összevissza ennék mindent, ölni tudnék egy kis nassért sokszor.
Azért nincs mert vacsorázni is kell, hiába fogyni akarsz.
Ez a "Nem szabad vacsorázni, meg ne egyél este 18 utan" egy baromság, de nagyon.
Mert hülyeség nem vacsorázni! Épeszü ember nem hagyja ki a vacsorát és nem így akarna lefogyni!
Másrészt ha este ennyire ennél összevissza mindent, akkor nap közben nem jó az étrended, ezért vagy kiéhezve mindenre.
Amíg úgy állítod össze az egész napi kajádat, hogy beleférj a kalóriakerebe, addig nem hízol vissza semmit!
"Pedig csak ennyit kellene tenni és szépen lappadna a pocak."
NEM, NEM CSAK ENNYIT kellene tenni!
Megfelelö étrend, megfelelö kalóriadeficit és megfelelö mozgás kell az értelmes fogyáshoz!
Ha kidolgozol egy tartható napi étrendet a kalória szükségletesnek megfelelően (ne adj isten mellette még sportolsz is) hamar leapad a pocak és nem fog rád törni falás roham este (ha sokáig nem eszel kihagysz egy étkezést, akkor annak falás roham a vége).
Nekem a kaloria szamlalo app segített, tervezhető napi ötszöri étkezéssel és heti két futással 15 kg ment le egy év alatt.
Este fél kilenckor szoktam vacsorázni. Lefekvés előtt még még ész túrót, mivel konditerembe járok és kiváló fehejeforrás lefekvés előtt!
Viszont csak hétvégente nasizom! Akkor sem ész nélkül zabálom az édességeket! Köznap soha nincs nasi!
Egy felnőtt embernél az elég ciki, ha nem bírja megállni, hogy ne nasizzon.... Nagyon gyenge kellemes vall!
Ki kell dolgozni egy részletes napi étkezési tervet! Ha az ember lapos hasat - és háj nélküli testet szeretne, akkor bizony az áldozatokkal jár!
Vagy zabálja minden nap a csokikat meg a többi édességet, mint egy kisgyerek, aztán nyavalyogjon, hogy nem érti miért nem tud lefogyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!