Mit csinálnak egy nap az anorexiások/ evészavarral küzdők?
Mivel foglalják el magukat, mi az ami leköt/ leköti őket valami egésznapos program vagy valami
ha ennének mi az ami azt mondja hogy ne tedd,
milyen kifogást találnak ki, hogy ne kelljen enniük a családdal?
Anorexiásként olvastam, zenét hallgattam, kávéztam, dolgozni jártam és a napi egy-két szenvicsen kívül mást nem is ettem, mert minek?
Bulimásként ugyanezeket csináltam, csak épp amikor tudtam bezabáltam (normális ebéd és titokban még kekszek, stb) és mentem a mosdóba munkaidőben is simán. Vagy hasmenés, vagy kihánytam a kaját. Ez kb. 3-4 perc volt max, nem órákig ültem a wc-n.
És míg anorexiásként nyugodtan éltem, éhségérzet nélkül (a kávét kívántam csak), addig bulimiásként folyamat azon kattogtam, mikor tömhetem végre teli magam és hányhatok.
Sok-sok évig benne ragadtam, sajnos, de most már meggyógyultam, az emésztésem is oké, és már csak akkor hányok, amikor elrontom véletlen a gyomrom. Szándékosan soha. Sportolok, mert végre van erőm is, időm is, írok, énekelek és élek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!