Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálnak egy nap az...

Mit csinálnak egy nap az anorexiások/ evészavarral küzdők?

Figyelt kérdés

Mivel foglalják el magukat, mi az ami leköt/ leköti őket valami egésznapos program vagy valami

ha ennének mi az ami azt mondja hogy ne tedd,

milyen kifogást találnak ki, hogy ne kelljen enniük a családdal?

2021. aug. 11. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

Anorexiásként olvastam, zenét hallgattam, kávéztam, dolgozni jártam és a napi egy-két szenvicsen kívül mást nem is ettem, mert minek?

Bulimásként ugyanezeket csináltam, csak épp amikor tudtam bezabáltam (normális ebéd és titokban még kekszek, stb) és mentem a mosdóba munkaidőben is simán. Vagy hasmenés, vagy kihánytam a kaját. Ez kb. 3-4 perc volt max, nem órákig ültem a wc-n.

És míg anorexiásként nyugodtan éltem, éhségérzet nélkül (a kávét kívántam csak), addig bulimiásként folyamat azon kattogtam, mikor tömhetem végre teli magam és hányhatok.

Sok-sok évig benne ragadtam, sajnos, de most már meggyógyultam, az emésztésem is oké, és már csak akkor hányok, amikor elrontom véletlen a gyomrom. Szándékosan soha. Sportolok, mert végre van erőm is, időm is, írok, énekelek és élek.

2021. aug. 13. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:
tumblrön nézik a pro ana hestegeket hogy meg azert se egyenek
2021. aug. 19. 03:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!