Mit csinálnak egy nap az anorexiások/ evészavarral küzdők?
Mivel foglalják el magukat, mi az ami leköt/ leköti őket valami egésznapos program vagy valami
ha ennének mi az ami azt mondja hogy ne tedd,
milyen kifogást találnak ki, hogy ne kelljen enniük a családdal?
#4 az egyik "legérdekesebb" videóban, amit láttam (első vagyok), a lány pont azt mondta, hogy az egy tévhit, hogy az anorexiások utálnak enni. Azt is mondta, hogy a "főétkezés" neki a nap fénypontja, amit minden nap nagyon vár. Ez az étkezés neki valamilyen mini édességet jelentett, már nem is emlékszem pontosan, sweet rice cake talán vagy ilyesmi. Direkt lassan ette, nagyon lassan, mert nagyon pici volt, és ki akarta élvezni minden pillanatát. És este lefekvés előtt azt mondta, hogy korog a gyomra, mardossa az éhség, fázik, remeg, fáj mindene, nagyon éhes.
Ha érdekel valakit, megpróbálom megkeresni, bár már vagy fél éve lehet, hogy láttam, és mivel sok van, nem biztos hogy meglesz, de lehet, és tényleg érdekes. Szerintem egyébként nagyon elrettentő, a lány egész kisugárzása is, hasznos lehet annak akinél kezd kialakulni valamilyen étkezési zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!