Mitől híztam? Nem értem
Figyelt kérdés
Szóval még december elején 50 kg voltam. Karácsonykor rengeteget ettem, napi több csoki, süti, stb. Semmi mozgás. Szinte semmit nem híztam, január elsejei mérés 51 kg.
Elkezdtem végre ujra odafigyelni a kajára, és elkezdtem tornázni. Két hét telt el, szerintem jó ha 7-8 szor edzettem itthon.
Erre ma január 16-án 53.5 kg vagyok....
Én ezt nem értem. Egész decemberben punnyadtam és ettem, erre most hízok.
ma 05:48
1/4 anonim válasza:
Ez csak akkor plusz kg, ha 150 cm vagy, de akkor se vészes. Milyen magas vagy? Kell egyáltalán fogynod neked, vagy csak az evészavarosunk írogat itt megint?
2/4 A kérdező kommentje:
167 cm vagyok, de fogyni nem akarok, csak egészségesen élni, sport, mozgás, egészséges ételek.
ma 06:49
3/4 anonim válasza:
Keress fel akkor egy személyi edzőt, vele minden kétségedet meg tudod beszélni és étrendet is ír neked.
4/4 anonim válasza:
Jujjj, akkor így is nagyon vékony vagy. Egy dekát sem kell fogynod. Ez a plusz pár kiló még jól is jött. Csak továbbra is figyelj oda az tornára, étkezésre. Az egészséged miatt! Mert fogynod nagyon nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!