Hìztam 10 kilót de nem értem hogyan?
Figyelt kérdés
Ráadásul nem hiszem hogy többet ennèk. Kenyeret és cukros üdítőket sem szoktam fogyasztani.
10 kilóval többet mutat a mérleg de én csak minimálisan látom hogy több kiló lennék. Baj lehet a hormonjaimmal vajon?
2022. máj. 3. 10:07
1/9 anonim válasza:
'Nem hiszem hogy többet ennék'
Nem hinni kell, hanem kimérni. 99 százalék, hogy többet eszel csak nem veszed észre
3/9 anonim válasza:
Tagadási fázisban vagy. Sokat eszel.
4/9 anonim válasza:
Ha valóban ugyan annyi eszel, akkor:
1. Beköszöntött a klimax és innentől csak csipegethetsz
2. Pajtsmirigy alulműködő lettél, ami 30%-kal csökkenti az anyagcserét és innentől csak csipegethetsz
5/9 anonim válasza:
Mit eszel egy átlagos napon, mit ettél ma? Hány éves vagy, milyen nemű, milyen magas és hány kiló?
6/9 anonim válasza:
Ha naponta egy kávéval többet iszol, amibe 2-3 kockacukrot (vagy 1-2 kiskanál kristálycukrot) teszel az elég 10 kiló pluszhoz!
7/9 anonim válasza:
Nagyon könnyű többet enni és hízni. Lehet neked úgy tűnik, hogy nem eszel többet, de a kalóriadús ételekből elég a "csipegetés", és már is hízhatsz. Pár kocka csoki, pár szem chips, és már lehet, hogy ettől hízol is.
8/9 anonim válasza:
Úgy, hogy többet eszel, csak nem veszed észre. Nem két kockacukorral, mint a felettem válaszoló írta, de azért könnyen el lehet számolni magad, főleg, ha csa saccra eszel.
9/9 anonim válasza:
Fogamzásgátlót nem kezdtél el szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!