1 év alatt 20 kilót hiztam. Hogyan lehetséges ez?
Előtte megfelelő életmódom volt, de munkahelyet valtottam, brutál terhelés alatt vagyok.
Van, hogy napközben nem eszek, csak este.
Tisztában vagyok vele, hogy így többet raktarazoz a szervezet.
De ennyit számít? Ez a 20kg rengeteg...
2-es, ezeket a feltételezéseket mire alapozod?
Kérdező, ugyanígy híztam közel ennyit hasonló életmódtól. Szintén olyan munka mellett, ahol egész nap nem ettem (vagy maximum reggel egy szendvicset), este 8-9 körül mikor hazaértem, akkor ettem. Kb. egy normál ebéd adagot. Az egész napos éhezés után nyilván többet raktároz a szervezet ha végre tápanyaghoz jut. Ráadásul nekem az anyagcserémet is hazavágta.
Szerintem csakis az a megoldás, ha visszatérsz a normálishoz, és igenis beiktatod a főétkezéseket, esetleg egy kisétkezést is közé. Én akkor tudtam fogyni, amikor visszatértem ehhez, és elkezdtem a kalóriabázist használni.
A PCKS és az IR miatt van ez a durva hízás.
Totál megborult a hormonrendszered.
Érdekes, PCOS és IR mellett simán lefogytam és tartom a súlyom.
Nyilván kalóriadeficit kellett hozzá és edzés.
Jé...
Ha este eszel, hízol. Ne hidd el amit pár okoskodó ír.
Én tíz éve tapasztalom ezt, 10+ kiló fel tud ugrani simán.
Pedig deficitbe vagyok így is.
Gondolom sokkal kevesebbet mozogsz és egészségtelenebbül táplálkozol.
Nem igazán tartom általában véve egy értelmes dolognak az aktivitáskövető okosórák és karkötők koncepcióját, de lehet hogy neked hasznos lenne egy ilyen. Csak hogy tudatosuljon / le tud ellenőrizni, hogy mennyit mozogsz. A legolcsóbb 10 ezer forintos kínai termékek is jók erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!