160g diétában baj ha kevesebbet eszek? Mert eddig csak hiztam tőle
Nem baj, de az sem jó, ha éhezteted magad, ésszel. Mióta csinálod?
Ha hízol, akkor rosszul van összeállítva, vagy túl nagy a kalóriakeret.
Ha hízol ( vagy nem fogysz pedig szükséged lenne rá), akkor nyilván nem neked való ez a diéta. Amúgy is csak egy sablon amit boldog boldogtalannak ajánlgatnak orvosok és a dietetikusok többsége is sajnos. De jó nagy hülyeség. Nem mindenki anyagcseréje bír ennyi szénhidrátot.
Egyáltalán nem baj ha kevesebb cht eszel.
Én nagyjából a felét eszem ennek a mennyiségnek és sokkal jobban érzem magam, nem mellesleg, szépen le is fogytam.
Az inzulin akkor is felugrik, főleg ha az a "sokszor keveset" sok szénhidrátot tartalmaz.
Kérdező, nem szükséges sokszor keveset enni, bőven elég, a 3 főétkezés, ha nem vagy éhes, de figyelj rá, hogy a szénhidrát beviteledet lecsökkentsd. Ha IR beteg vagy, akkor fontos az egyéni szükségletnek megfelelő szénhidrátbevitel. Ami nem feltétlenül 160g/ nap, bár előszeretettel szokták ezt a dolgot ráhúzni mindenkire. Tapasztalatból írom azt, hogy ez a sablon ajánlás nem mindenkinek jó ha azért diétázol így mert ilyen anyagcsere problémád van és doki vagy dietetikus ezt mondta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!