Reggel vagy este jobb futni? 81kg vagyok jelenleg. Futhatok ezzel a testsúllyal?
Figyelt kérdés
Ti mikor szoktatok futni és mennyit?
Ha rendszeresen elkezdek futni beszerezzek hozzá egy okos órát?
Plusz ha betartom az étkezést és pl. heti háromszor futok akkor beindul a fogyás?
2021. aug. 8. 16:20
31/32 anonim válasza:
Ha már így négyszemközt trécselünk és mivel már ilyen jó kapcsolatba is kerültünk akkor jelezném, hogy a nagy hévben az étkezésedről egy hangyaf.sznyit sem írtál.Javaslom hogy tegyél rendet a konyhádban is mert a +25-30 kg-odat a kajálással szedted össze.Szóval arra is írj ki egy kérdést mert az étkezés a döntő nem a sport ha véletlenül nem tudnád.A viszont 'látásokra' csókolom 😂
32/32 anonim válasza:
Én sokat futok, de a térd úgy is kritikus pont, hogy nekem sosem műtötték, és egyszer volt térdérülésem úgy 15 éve, azóta semmi. De a legapróbb jelekre visszaveszek vagy keresztedzést csinálok. Tényleg elég merész, hogy még csak meg sem említetted a térdsérülésedet, és már nem csak futnál, de ugrálnál is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!