Reggel vagy este jobb futni? 81kg vagyok jelenleg. Futhatok ezzel a testsúllyal?
Ti mikor szoktatok futni és mennyit?
Ha rendszeresen elkezdek futni beszerezzek hozzá egy okos órát?
Plusz ha betartom az étkezést és pl. heti háromszor futok akkor beindul a fogyás?
Ha kaloriadeficitben vagy, fogyni fogsz.
Ha birod a futast, akkor mehet, de nem mindegy, hogy ehhez a sulyhoz 150 centi vagy, vagy 170.
Mindegy mikor, amikor birod. En peldaul reggel keptelen vagyok edzeni, egyszeruen annyira faradt vagyok, hogy vegig se birom csinalni, ennek nem latom ertelmet. Inkabb delutan szoktam, mert akkor jobban megy.
Futhatsz, ha szeretnél, de akkor inkább egy jó futócipőt vegyél az okosóra helyett, az sokkal fontosabb. A távot és időt a telefonos alkalmazás is jól méri. Ha sosem futottál még, kezdhetsz futás-séta kombinációval (pár perc séta, pár perc futás felváltva), így tudsz mozogni legalább fél órát is, annak már van értelme.
Én este szoktam futni, mert nem szeretek korán kelni, és a munkában is 6-kor kezdek, előtte nincs időm. Az alapján dönts, hogy a te időbeosztásodba, életviteledbe, melyik illik jobban.
Szerintem szépen lassan kezdj neki mindig egyre többet.
Egyik ismerősöm (34 évesen) elment futni mert fogyni akart, feleségének akart tettszeni, úszott is mellette. Egyik reggel jön a hír, hogy megállt a szíve, összeesett, mentőt akart hívni, de már azt sem tudott. Megjegyzem erősen túlsúlyos volt.
Ezt csak azért írtam le (nehogy félre értsd, nem elrettentés) csak hozzá kell szoknia a szervezetnek. Ő hirtelen neki ugrott, sajnos ez lett a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!