En meg csak 2 hete kezdtem es paleo etrendre valtottam. Eddig nulla edzessel lement 3 kg.
Reggeli: 2 tojasbol rantotta pici fustolt szalonnaval de csak az ize miatt!
Tizorai: Turmix: 1 nyers tojas, 1/2 banan, 5 szem szeder, fahej, kis viz (nem erezni a nyers tojast es tok egeszseges, csak friss tojas kell a piacrol)
Ebed: 1 szelet steak zoldborssal, zold koret
Uzsonna: 1 szelet piritos 1 szelet avokado
Vacsora: Gazpacho
2021. aug. 8. 20:06
14/18 anonim válasza:
2019-ben kezdtem el 124 kg-ról indultam.Idén júniusban (94 kg) elkezdtem jobban figyelni,tornázni így most 82 kg vagyok.A célom hogy a fiam ballagására fel tudjak venni egy normális ruhát hogy ő se érezze magát kellemetlenül.Elhagytam a cukrot,lisztet és mindent amiben ezek megtalálhatóak.1500 kcal-át eszek nem egyoldalúan így konkrétan nincs étrend.2 nap edzés 1 nap pihenő.
2021. aug. 9. 11:59
15/18 anonim válasza:
8 vagyok. Megindokolnátok is a lepontozást? Mit csinálok rosszul?
2021. aug. 9. 14:27
16/18 anonim válasza:
Szerintem csak egy random troll jött mindenkit lehúzni az első oldalról.Sajnos vannak ilyen s.ggfejek.Gratulálok az eredményeidhez 🙂 a pontozáson meg ne idegeskedj gondolom nekik ez a legnagyobb örömük hogy mást lehúznak.
2021. aug. 9. 14:35
17/18 anonim válasza:
Nem idegeskedek, csak nem értettem, azt hittem, baj van az étrendemmel, hogy ennyien lehuztak.
2021. aug. 9. 14:42
18/18 anonim válasza:
13-as vagyok. En mindenkit felpontoztam, szerintem is trollkodik valaki. Egeszsegere, szarjuk le! 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!