Hogy lehet leadni 4 kilót 12 nap alatt?
Figyelt kérdés
Éheztetős hülyeségeken kívül.
Sportolok bármit, ha kell. Van valaki olyan ügyes, hogy megmondja, napi hány kalóriát kell elégetnem sporttal (és mondjuk milyen sport a legjobb erre?), hogy jövő hétvégére fogyjak 4 kilót?
És mit egyek? Minél kevesebbet, azt tudom, és sok vizet fogok inni, meg teát.
Előttem nincs lehetetlen, ha mindenki kételkedik is megpróbálom.
2021. aug. 2. 06:09
31/35 anonim válasza:
Én 5 kg-ot fogytam másfél hónap alatt, kiadós kerti munkával. Ilyen hamar nem lehet lefogyni, de ha 89 kg vagy, és fiú vagy, akkor olyan súlyúnak kellene lenned, mint a magasságod a 100 után. Ha 180 cm vagy, akkor 80 kg-nak. Ha lány vagy, akkor a 100 utáni számból még 10-et le kell vonni, az lesz az ideális testsúlyod.
32/35 anonim válasza:
Le lehet adni ennyit, de nem a sátálgatok, meg 1200 kcal azért nagyon kevésnek hangzik, nem akarom lebetegíteni magam hozáállással. :-)
33/35 A kérdező kommentje:
86.8 vagyok már, és ez még csak a 3. nap. Több mint 2 kiló lement. Tegnap is lesétáltam egy félmaratont. Csak izomlázam volt, így elmaradt az edzés, de ma pótolom.
2021. aug. 4. 07:05
34/35 anonim válasza:
A kutyát nem érdekli, mit bohóckodsz össze.
35/35 anonim válasza:
Ezt írtam, hogy teljesen felesleges túlhajtanod magad, mert utána kifárad a tested, és amíg nem mozogsz, nem égetsz extra kalóriát - az átlag ugyanott lesz, mintha minden nap okosan edzenél.
A másik, hogy persze, hogy lement két kiló. Vízből… amire ráadásul bevallottan vízhajtókkal segítettél rá. Nem ez az egészséges fogyás titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!