Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet leadni 4 kilót 12...

Hogy lehet leadni 4 kilót 12 nap alatt?

Figyelt kérdés

Éheztetős hülyeségeken kívül.

Sportolok bármit, ha kell. Van valaki olyan ügyes, hogy megmondja, napi hány kalóriát kell elégetnem sporttal (és mondjuk milyen sport a legjobb erre?), hogy jövő hétvégére fogyjak 4 kilót?

És mit egyek? Minél kevesebbet, azt tudom, és sok vizet fogok inni, meg teát.

Előttem nincs lehetetlen, ha mindenki kételkedik is megpróbálom.

2021. aug. 2. 06:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
42%

Van pár tippem:

- fülzsír kipiszkálása

- haj levágása rövidre

- kiadós kullantás/hugyozás

- fika kipiszkálása

- körmök levágása

- csipa kipiszkálása

Ha mindent jól csináltál 3-4 kiló tuti le fog menni.

2021. aug. 2. 07:03
 2/35 A kérdező kommentje:
Ne írjatok ilyen hülyeségeket.
2021. aug. 2. 07:11
 3/35 anonim ***** válasza:
53%
Vízhajtással lehet többet is, mint 4-et. Mondjuk lehet, hogy belehalsz, de mit számít az? A cél érdekében bármit…
2021. aug. 2. 07:37
 4/35 A kérdező kommentje:
Gondolom nem fogta fel senki, hogy nem csodamódszereket akarok csinálni. Hajtom a vizet is közben, de inkább sporttal és kevesebb kajával lefogyok normálisan.
2021. aug. 2. 07:40
 5/35 anonim ***** válasza:
77%

ELŐSZÖR gondolkozz el, kérdező, hogy azt a 4 kilót SEM 12 nap alatt szedted fel.

Meghíztál, vállald fel magadat, utána fokozatosan fogyj le!

2021. aug. 2. 07:48
 6/35 anonim ***** válasza:
81%

Nem csodamódszerrel akarsz olyan eredményt, ami totál lehetetlen? :D NEM lehet normálisan 4 kg-ot fogyni 12 nap alatt, nagyon maximum kettőt, de már az is az éhezés határa lehet. Szerinted ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy éhezés nélkül 3 nap/kg, akkor lenne kövér ember?

Egyél 1 kg zellerszárat naponta, meg fuss 10-15 km-t. Matematikai alapon így talán, más kérdés, hogy az első napot se bírod ki.

2021. aug. 2. 07:49
 7/35 anonim ***** válasza:
79%
4kg mekkora súlyból 120kg vagy 55? Milyen testalkat, főleg izmos vagy inkább hájas? Futás+szauna+főleg növényi kaja, minimális cukorral.
2021. aug. 2. 07:53
 8/35 anonim válasza:
0%
Én egyszer kipróbáltam egy módszert és bevált. 1 hónap alatt fogytam 20 kg-ot. Nem ettem semmit, ha meg az ájulás szélén voltam, bekaptam egy kis darab sajtot.
2021. aug. 2. 08:11
 9/35 A kérdező kommentje:

89 kilóról van szó. 85-ig akarok, vagyis kell lemenni.

Sétálok tempósan hajnal óta. Délután mást is edzek. Meg lesz az, remélem.

2021. aug. 2. 08:21
 10/35 anonim ***** válasza:
92%
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
2021. aug. 2. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!