Hogy lehet leadni 4 kilót 12 nap alatt?
Éheztetős hülyeségeken kívül.
Sportolok bármit, ha kell. Van valaki olyan ügyes, hogy megmondja, napi hány kalóriát kell elégetnem sporttal (és mondjuk milyen sport a legjobb erre?), hogy jövő hétvégére fogyjak 4 kilót?
És mit egyek? Minél kevesebbet, azt tudom, és sok vizet fogok inni, meg teát.
Előttem nincs lehetetlen, ha mindenki kételkedik is megpróbálom.
21
Ez azert nem igaz. Ezt ugy irjatok, hogyha drasztiksan fogyozik valaki akkor azonnal visszaszedi a ketszereset meg minden, mintha valami torvenyszeru biologiai kovetkezmenye lenne a fogyasnak a hizas, mint pl. a fizikaban a folyadek normalis korulmenyek kozott a magas nyomasrol az alacsony nyomas fele folyik.
Ezt embere valogatja.
Valaki birja a kemeny dietat, valaki nem es valoban oda lyukad ki, hogy nagyon ehes lesz egyszerre es sokat eszik a vegen.
En peldaul napi ~1000 kcal-t fogyasztok mar 2 honapja, valoban az elejen 1 - 3 hetig volt eros ehezes, de annyira nem zavart. Most mar ott tartok hogy nem vagyok ehes, vagy alig es elegendonek erzem a dietam altal diktalt minoseget-mennyiseget.
Gondolom nem 12 napja derült ki, hogy mész nyaralni...Ennyi barmot komolyan..
1 HÓNAPJA edzek heti 7x (5x kettlebell edzés, 1 kondi, 1 kardió), napi 1600-1700 kalóriás diétán vagyok, semmi nasi és 2 kilót fogytam. Ez az egészséges fogyás, amit te akarsz csinálni az nettó hülyeség. A napi 2 edzéssel égettem el 1700 kalóriát, de abban nem himi-humi kocogás volt, hanem 45 perc HIIT 8 kilós kettlebellel meg 1 óra 15 perc kondi 20-45 kilókkal...Ennyit a futásodról.
1 kg zsír az 7500 kalória, vagyis kb 14 óra kőkemény edzés, nem kocogás, tehát lehetetlen.
Szedj össze valami rotavírust, úgy könnyű lesz a 4 kilód..
Az elején leszögezem, hogy ez nem egészséges, de le kellene vinned a kalória bevitelt 1200-1300-ra. 2000-2500 kcal-t lemozogni egy nap… egész nap mozgásban kellene lenned. Ráadásul sok oldal és alkalmazás túlbecsüli az elégetett kalóriákat. Bőven elég könnyebb napokon 7-800, intenzívebb napokon max. 1200-1500 kcal-t elégetni, máskülönben kikészül hamar a szervezeted.
Ezt főleg intenzív sporttal kellene elérni, a gyaloglás pedig legyen plusz, de legalább arra ne görcsölj rá. Mostanában egyébként az ugráló kötelezés az egyik sláger.
Hány tojásból ettél rántottát? A szalonnával egyáltalán nem diétás. Leírod, miket ettél még? Milyen leves volt ebédre, és mi lett a vacsora?
Mindenesetre sok sikert a fogyáshoz.
Fotózáshoz tipp (a sovány emberek is ezt csinálják, például modellek is): feszítsd előre a nyakad, mosolyogj természetellenesen szélesen (fogak látszódjanak), és minél magasabb szögből készüljön a kép.
Ettem zöldséglevest, aztán vacsorára grillezett csirkemellett reszelt káposztával (nyersen), zöldségsalival.
Most 87.7 kg vagyok, valamennyire csak bevált a napi séta és a vízhajtás. 20 km-t sétáltam le.
Edzettem mellette. Súlyzóztam (nekem csak 5 kilós súlyom van, ami a legnagyobb, de nekem elég), és szobabicikliztem is fél órát. Nem edzőteremben, nekünk van itthon.
Köszi a hasznos tippeket eddig is, még jöhet bármi, akár kaja, akár mozgás ügyben.
1200 kcal azért nagyon kevésnek hangzik, nem akarom lebetegíteni magam.
Szerintem ez meg lesz, ha minden nap ennyit mozgok, de majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!