Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 29 éves férfi 10 kilót kb...

29 éves férfi 10 kilót kb mennyi idő alatt leadni, és milyen mozgásmód lenne erre a legjobb? heti hány nap edzés, és egy nap kb hány perc legyen az edzés?

Figyelt kérdés
abszolút kezdő vagyok, soha nem sportoltam semmit.

#zsírtalanítás #kandisznó fogyás
2021. júl. 18. 11:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Pontos választ, hogy mennyi idő, nem lehet adni. Ha kezdő vagy keress fel egy szakembert!
2021. júl. 18. 11:15
 2/17 anonim ***** válasza:

Az étkezésre célszerű inkább odafigyelni, ebben segítségedre lehet mondjuk a yazio alkalmazás.

Ha fogyni szeretnél, mellőznöd kell a fehér lisztet, tehát a pékárut, tésztaféléket. Minden fölösleges ch-t: cukor, cukros üdítők, szörpök, nasik, stb.

Sok hús,halak, tojás, zöldség, minőségi ch: rizs, zab, teljes kiörlésű pékaruk mértékkel.

Nem mindegy az sem, hogy mennyire vagy túlsúlyos. Abból, hogy 10kg-ot szeretnél ledobni, ez nem derült ki.

Az sem, hogy mennyire mozgásszegény az életmódod alapjáraton.

Ha extrém túlsúllyal küzdesz, akkor már napi 1 óra séta is segíthet. Ha nem, akkor nyugodtan elkezdhetsz kocogni. Én 30 percet szoktam, 5 kilométert futok le ezalatt, de én is 8 perces kilométerekkel kezdtem.

Egyébként mint mondtam, az étkezésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetni, amellett meg mindegy kb, hogy mit mozogsz, csak élvezd. Én személy szerint trx-re és Cross trainingre járok, amik nem feltétlenül zsírégető edzések, viszont ezeket csinálom szívesen.

Elvileg amúgy a spinning az egyik leggyilkosabb zsírégető edzés, voltam is 2x,de nekem annyira nem tetszett.

Próbálj ki több mindent, mindenhol szívesen látnak kezdőket is, effelol nem kell aggódnod.

2021. júl. 18. 11:23
 3/17 anonim ***** válasza:
15%

Ki kell számolnod a makrókat és be kell lőnöd egy kalóriadeficites étrendet (<1600KCal alatt).

Az első héten kb. megszabadulsz 2 kilótól a vízvesztés miatt, utánna ha 0,5-1kiló között fogysz hetente az jónak mondható.

Beguglizod, megtalálsz minden infót, ne írj privátot mert nem fogom helyetted megcsinálni :)

Edzeni elég heti 3x, ez lehet súlyzós edzés, futás, bármi de naponta azért mozogj valamit, fél-1 óra séta már elég, nem kell mindennap rommá edzened magad mert hamar fel fogod adni.

2021. júl. 18. 11:26
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

Egy férfi ne egyen már 1600kcal alatt könyörgöm. Én eszek 1600kcalt 26 éves nőként.

Ne buzdítsuk már arra a kezdő kérdezőt, hogy annyira keveset egyen, hogy átbillenjen raktározó üzemmódba a teste, mert akkor pont, hogy azért nem fog fogyni...

2021. júl. 18. 11:35
 5/17 A kérdező kommentje:

10 kiló az összes felesleges zsír ami rajtam van. Tehát nem vagyok durván túlsúlyos. inkább csak olyan puha hernyótestű semmilyen alkatú.

Étkezésre akkor odafigyelek. Szörpöt pl rengeteget iszok, sőt kb csak azt iszom. kenyér se ritka. de akkor ezekről leállok. az életmódon az teljesen mozgászegény. ülőmunkám van, illetve bejárás miatt pluszban ülök még 2 órát mindig a vonaton is. munka meg inkább csak elülök filmezni. szóval ja. nem viszem túlzásba a mozgást.

Ja elkezdenék edzeni 3-4 nap fél-1 órák az tényleg elég lenne?

2021. júl. 18. 12:03
 6/17 A kérdező kommentje:
munka után filmezek"
2021. júl. 18. 12:04
 7/17 A kérdező kommentje:
Futást akarom elkezdeni, de sajnos nagyon gyenge vagyok benne. 1 kilométeren is megpusztulok :D
2021. júl. 18. 12:05
 8/17 anonim ***** válasza:
Elég lenne, ha kiiktatod a cukros és szénhidrátos dolgokat.
2021. júl. 18. 12:05
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
2 hónap, napi 1500 kalória, bő folyadék, mozgás
2021. júl. 18. 12:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Magasság, súly? Hogy mondjuk meg, ha azt nem írod le?

Ha nagyon kövér vagy, egy hónap alatt is könnyen lemegy a 10 kiló.

Ha csak 10 kiló pluszról van szó összesen, akkor lehet 3 hónap is.

2021. júl. 18. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!