29 éves férfi 10 kilót kb mennyi idő alatt leadni, és milyen mozgásmód lenne erre a legjobb? heti hány nap edzés, és egy nap kb hány perc legyen az edzés?
Figyelt kérdés
abszolút kezdő vagyok, soha nem sportoltam semmit.#zsírtalanítás #kandisznó fogyás
2021. júl. 18. 11:07
11/17 anonim válasza:
Nem kell futni, de eljárhatnál sétálni tempósan minden nap. Az is használ, sőt.
12/17 A kérdező kommentje:
175 vagyok 81 kiló
2021. júl. 18. 12:44
14/17 A kérdező kommentje:
Olyan gyors? az király
2021. júl. 18. 12:48
15/17 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem nagy túlsúly egy férfinek. 6 kiló mínusszal is normál testalkatod lesz/lenne.
Igen, ennyi gyorsan lemegy, viszont ha 3 hónap után visszaállsz a régi életmódodhoz, akkor vissza fog jönni a duplája. Szóval ha tartósan szeretnél fogyni/súlyt tartani, akkor a mozgást az életed részévé kell tenned és örökre meg kell vonnod/csökkentened kell a szörpikét meg az egyéb felesleges dolgokat, amikez jelenleg beviszel a szervezetedbe.
16/17 A kérdező kommentje:
jólvan a szörp az menni fog az biztos. :D
2021. júl. 18. 13:16
17/17 anonim válasza:
"inkább csak olyan puha hernyótestű semmilyen alkatú."
Ezen csak a mozgás, az izomépítés segíthet, mivel az ad tartást, feszességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!