Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet leadni 4 kilót 12...

Hogy lehet leadni 4 kilót 12 nap alatt?

Figyelt kérdés

Éheztetős hülyeségeken kívül.

Sportolok bármit, ha kell. Van valaki olyan ügyes, hogy megmondja, napi hány kalóriát kell elégetnem sporttal (és mondjuk milyen sport a legjobb erre?), hogy jövő hétvégére fogyjak 4 kilót?

És mit egyek? Minél kevesebbet, azt tudom, és sok vizet fogok inni, meg teát.

Előttem nincs lehetetlen, ha mindenki kételkedik is megpróbálom.

2021. aug. 2. 06:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Miket eszel? Komolyan érdekelne.
2021. aug. 2. 09:13
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, ne áltasd meg, NEM FOGSZ 4 kg-t leadni 12 nap alatt.

1 hét alatt maximum fél, vagy 1 kg-t tudsz leadni egészséges keretek között.

Úgyhogy, sorry, majd legközelebb.

2021. aug. 2. 09:28
 13/35 A kérdező kommentje:

Rántottát ettem ma, sonkával, baconnel, paradicsommal.

Dinnyét is ettem, 2 nagyobb szeletet.

Ebédre leves lesz.

Vacsorára még nem tudom, közben majd kitalálom.

Közben feketekávé, azt minden reggel megiszom. Készítettem gyümölcsös teát. Iszom a sima ásványvizet is. Csak természetes úton a vízhajtás.

2021. aug. 2. 09:32
 14/35 anonim ***** válasza:
5%

Csak akkor egyel amikor tenyleg nagyon ehes vagy, illetve akkor sem sokat, hanem minosegi, laktato kajat.

Maris leadsz 10 kilot annyi ido alatt.

2021. aug. 2. 09:32
 15/35 A kérdező kommentje:
A sporton múlik minden, több mint azon, hogy mit eszek. Szabadságon vagyok amúgy is. 2000-2500 kalória közt el lehet égetni egy nap szerintem. Nem szokásom üldögéléssel tölteni az időt amúgy sem.
2021. aug. 2. 09:35
 16/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak úgy halkan megsúgom, hogy fogyni kalóriadeficittel fogsz, tehát, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz.

Számold ki, hogy már most, meg majd mennyi kalóriát fogsz bevinni és számold utána azt is ki, hogy ezt mennyi mozgással fogod tudni leadni.

És az, hogy csak vizet feszítesz, az semmi. Attól a zsírréteg még ott fog maradni.

2021. aug. 2. 09:37
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

"A sporton múlik minden, több mint azon, hogy mit eszek."

Olyan sötét vagy kérdező, mint az éjszaka. A fogyás 70%-ban az étkezésen, 30%-ban a mozgáson múlik.

2021. aug. 2. 09:37
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

A fogyas 100%-ban arrol szol hogy mibol, mennyit eszel.

A sport, meg ilyen mellekes max tud segiteni rajta, de nem fugg toluk.

2021. aug. 2. 09:45
 19/35 A kérdező kommentje:

Még a végén kiderül, hogy én vagyok a hülye. 1500 - 2000 kalória körül viszek be, de azzal biztosan deficitben vagyok. És nem is éhezek. Ha pedig még erre mozgok is, akkor fogyni fogok, nyilván. Nem? 2000-2500 kalóriát kell elégetnem nagyjából naponta sporttal.

Azért fontos, hogy lemenjek 85-re, mert el fogunk utazni egy kis időre, amolyan nyaralás. Sokat ingadozik a súlyom, tehát 100 fölött is voltam már, de 80 alatt is az utóbbi években. 84-85 körül már vékonyabbnak tűnik az arcom, de így szinte 90 vagyok és már látom, hogy kerek és puffadt. Így pedig nem tetszem magamnak, és a képeken sem akarok így kinézni. Szerintem van most épp elég szabadidőm sportolni és leadni azt a pár kilót. 85 nekem tökéletes lenne.

2021. aug. 2. 09:51
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

Ha te naponta 2500 kaloriat akarsz elegetni, akkor nem tudom te milyen munkahelyen dolgozol?

30 perces - 1 ora futas kb. 300 - 500 kaloriat jelent. Neked van annyi energiad, idod, hogy kb 5 orat fussal mondjuk vagy valami kardiot vegezz? Naponta? Meg az igazi marathon futok is azert huzzak ilyenre a szajukat.

Ja hogy nem futsz vagy kardiozol, hanem bemesz a kondiba es "intenziven" hajlitgatod az alkarodat a sullyal egy 10 percet az egyikkel, 10 percet a masikkal es maris leizzadtal aztan mesz haza? Ez testepites, nem kardio. A testepitessel nem fogsz eredmenyesen fogyni, max minimalisan.

2021. aug. 2. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!