Mivel fogyok gyorsabban, ha a kalóriát vagy a szénhidrátot csökkentem?
Általánosságban nincs semmi baj vele. Egyénileg már lehet. Attól függően milyen szénhidrát:) Én a zöldségeket mint szénhidrátforrásokat szeretem a legjobban fogyasztani. Valamiért ha rizst eszem, vagy bulgurt a köret részeként vagy ilyesmi gabonát, akkor sokkal hamarabb leszek utána éhes. Nem tudom mitől van ez, de ez van. Így inkább a gabonákat kihagyom, eszek húst, zöldséget némi zsíradékkal. Vagy reggelire pl tojást sütök zöldségekkel, vagy sonkával. És nem szeretek gyakran enni, nekem a 3 főétkezés a jó. Mondogatják hogy 5x ajánlott kisebb adagokat, de nekem az nem tetszik, olyan mintha egész nap ennék, és kis adagokkal nem is tudok kellemesen jóllakni.
Kényelmesebb, praktikusabb napi 3 étkezés számomra, normális energiabevitel, és az ízlésem szerinti tápanyag eloszlás:)
Tehát a szénhidrátnál számít, hogy milyen szénhidrát. A zsírnál miért nem?
Röviden azért, mert nem alakul zsírrá a szénhidrát, legalábbis nem úgy, ahogy az emberek gondolják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!