Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel fogyok gyorsabban, ha a...

Mivel fogyok gyorsabban, ha a kalóriát vagy a szénhidrátot csökkentem?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 10:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

Általánosságban nincs semmi baj vele. Egyénileg már lehet. Attól függően milyen szénhidrát:) Én a zöldségeket mint szénhidrátforrásokat szeretem a legjobban fogyasztani. Valamiért ha rizst eszem, vagy bulgurt a köret részeként vagy ilyesmi gabonát, akkor sokkal hamarabb leszek utána éhes. Nem tudom mitől van ez, de ez van. Így inkább a gabonákat kihagyom, eszek húst, zöldséget némi zsíradékkal. Vagy reggelire pl tojást sütök zöldségekkel, vagy sonkával. És nem szeretek gyakran enni, nekem a 3 főétkezés a jó. Mondogatják hogy 5x ajánlott kisebb adagokat, de nekem az nem tetszik, olyan mintha egész nap ennék, és kis adagokkal nem is tudok kellemesen jóllakni.

Kényelmesebb, praktikusabb napi 3 étkezés számomra, normális energiabevitel, és az ízlésem szerinti tápanyag eloszlás:)

2021. júl. 28. 01:08
 22/25 anonim ***** válasza:
59%
De most engem (négyest) miért kellett mindenkinek leértékelnie.. háztartástan órán tanultam, hogy a túl sok szénhidrát az zsírrá változik..
2021. júl. 28. 01:21
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

Tehát a szénhidrátnál számít, hogy milyen szénhidrát. A zsírnál miért nem?

Röviden azért, mert nem alakul zsírrá a szénhidrát, legalábbis nem úgy, ahogy az emberek gondolják.

2021. júl. 28. 11:14
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
23. A zsíradéknál is számíthat egyénileg akár, hogy milyen típusú. Az Én gyomrom pl nem bírja a finomított étolajat, rosszul leszek tőle.
2021. júl. 28. 11:31
 25/25 anonim ***** válasza:
kalóriát kell
2021. szept. 9. 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!