Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék teljesen leszokn...

Hogyan tudnék teljesen leszokni az édességről?

Figyelt kérdés
Szeretnék leadni 3-4 kilót,de fogyókúra előtt le akarok szokni teljesen az édességről.Az a baj, hogy sajnos minden tekintetben nagyon jó az étvágyam, szinte akármit megeszek(húst nem, mert vega vagyok) , sajnos nagy mennyiségben. De a legnagyobb probléma az édesség. Tegnapelőtt például befaltam egy egész vödörnyi joghurtot. Hogy tudnék leszokni erről? 16/L

2021. júl. 4. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Saját magamon azt tapasztalom, hogy nehezen tudok mértéket tartani, ha cukrosakat eszek. Könnyebben tartom be, ha egyáltalán nem eszek. Ilyenkor értelem szerűen nincsenek gondok a porcióval.
2021. júl. 4. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért kellene leszokni? Mértéket kell tartani.

A vödör joghurt utalhat fehérje hiányra. Mennyire tudatos az étkezésed? Eszel sok hüvelyest, tojást, tofut stb.? Az, hogy nem eszed meg a húst egy "normál" étkezésből az nem egészséges.

2021. júl. 4. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy cukorfüggőség létező dolog. Ezért lehet fontos a teljes megvonás.
2021. júl. 4. 15:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többségénél beválik a mértékletesség. De én például ahhoz a kis százalékhoz tartozom, akiknél sajnos nem. Csak egy kocka csokit akarok enni, mert annyi nem árt. De aztán megízlelem, hogy az milyen finom és úgy érzem, hogy kell még egy. Meg még… Aztán másnap is, meg mindig.

Nálam egy módszer válik be, ha egyáltalán nem eszek édességet. Teljes megvonás. Néhány napig nagyon nehéz. De ki kell tartani. Kb két hét után van az, hogy már nem hiányzik. Nem érzek késztetést, hogy csokit egyek. Még néhány hét és nem csak hogy nem hiányzik, de látszatja is van. Ezt tudom tartani hónapokig, vagy akármeddig, amíg újra el nem gyengülök. De nem azért mert valamit megkívánok. Valaki jön, hoz egy sütit, hogy most csinálta, meg kell kóstolni, mert megsértődik. Aztán kezdődik minden elölről. Ilyenkor úgy érzem magam, mint az alkoholisták. Leszoknak. Zéró tolerancia. Aztán igyon meg egy korty bort, mert egy korty kinek árthat, ugye?

2021. júl. 4. 16:14
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Válts gyümölcsökre ice teára facsart citromlére ,jó pár nap után ha cukrosat eszel erzed a dohos szagát savanyú utóízét . Savat gerjeszt minden ipar által elkeszített dolog , ami pasztőrözött ami steril ami finomított . Csak tömeg , ártó összetevők , nulla hasznos beltartalommal .....
2021. júl. 4. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
#14 Én is így vagyok. És az emberek nagyon nagy része szintúgy. Ha betartja az ember, idővel teljesen aláhagy a függőség. Ketogén diéta alatt 50%-os keserű csokit már túl édesnek éreztem. Én fagyival voltam így a szülinapomon. Megtörte az értendem, onnantól nem figyeltem rá annyira, hogy mit eszek.
2021. júl. 4. 16:29
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
2021. júl. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!