Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány napig tartott leszoknod...

Hány napig tartott leszoknod az édességről?

Figyelt kérdés
jelenleg mindennap eszem édességet :( igaz h hozzáadott cukor nélküliek, de most kiszámoltam, h ez akár napi 3-400 kcal plusz is lehet. szóval elhagyom. de annyira hozzászoktam már, hogy idegbeteg leszek :D

2021. febr. 1. 21:48
 1/7 anonim válasza:
22%
Nem tudom, én már évek óta készülök. Nagyon rossz, hogy muszáj ennem, eddig nem hiztam tőle, most kozelitek a 30hoz mar kezdek. Szóval mar tényleg le kéne szoknom.
2021. febr. 1. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam édesség nélkül, de mindig csak eszement zabálás lett a vége. Most minden nap eszem valami rágcsát, de csak egy-egy adaggal, pl. egy édes joghurt, 2db keksz, 25g tortilla chips, fél banán, egy narancs vagy alma. Illetve már nem ragaszkodom a teljesen cukormentes dolgokhoz, pl. müzliből is valami egyszerű gabonapelyhet eszem, ami finom, így nem sóvárgok. Ezeken kívül van még 2 fehérjedús étkezés köret nélkül vagy csak zöldséggel, napi 20 perc futás, és 3 hét alatt már fogytam 3 kilót.
2021. febr. 1. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbálom kiváltani saját készítésű vackokkal.

Gyümölcssaláta,túrókrém, turmix,sk keksz,ilyesmik..

Vannak egész elfogadható opciók.

Persze ebben is van kalória, szénhidrát,de lényegesen jobb,mint egy tábla csoki.

Érdekes módon kb egy éve nincs az a brutál édesség utáni sóvárgás,de már 45 leszek.

És a legjobb megoldás,hogy semmit nem tartok otthon,ami kísértésbe visz.

2021. febr. 2. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez is olyan, mint bármelyik más függőség. Csak egyik napról a másikra megy.
2021. febr. 2. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hét volt. Teljesen nullára csökkentettem a hozzáadott cukrot IR miatt, édesítőszert meg a szar íze miatt nem használok. Az elején tényleg szar, de utána nem sóvárogsz többet és 3 hét után rá fogsz jönni, hogy egy csomó dolog édes, ha nem torzítja az ízérzekelésed a folyamatos mesterséges édesités.
2021. febr. 3. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
1 nap. Nem eszem és kész. Most is itt van egy tálca süti. Nekem inkább a mozgás, sport nem akaródzik, lusta vagyok mint a dög. A kaja nem gond, azt meg bírom állni.
2021. febr. 3. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Miert kene leszokni? Belefer ha jo az etrend meg eleget sportolsz.
2021. febr. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!