Hogyan tudnék leszokni az édességről?
Úgy hogy megveszed, utána meg elpostázod nekem, így a legegyszerűbb :D
Ez jó:D "Kakaúscsigát"
Miért kellene leszokni? Egy szinten túl beteges és lelkileg nem jó, de addig OK, max. a cukrot hagynám el az étrendemből. Amit anno meg is tettem. A sok édesség maradt, jók, hasznosak, finomak s persze házi készítésűek, máshogy nehéz is lenne. Aztán zavart a mindennapi megszokott édességevés, amúgyis édesség után édességet kívánok, szóval szép lassan kicsit leépítettem, most már van édességtelen napom is ;) Ezzel elégedett vagyok.
Feldolgozott ételeket eleve nem eszem (max. kivételesen, de dolgozom rajta), nem tartom őket jónak. Egy jó alapanyagokból álló étel, akár édesség, sokkal jobb.
Azt nem írtad, hogy a 2 kocka csokival mi volt a gond. Mindennap 2 kocka tömény étcsoki (amiben még cukor is csak pár gramm van), ez sokunknak nem is olyan rossz (bár én akkor is sütnék tortákat, sütiket, mert az is kell, nemcsak a csoki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!