Akik voltak már személyi edzőnél fogyás céljából mi állt az edzőtervetekben?
Figyelt kérdés
én jövőheten megyek és tudom hogy más lesz nekem de azért jó lenne behatárolni mi vár ott2021. júl. 1. 12:54
11/14 anonim válasza:
Félreértettél.
Személyre szabott súlyzós edzést tart 3-4 embernek egyszerre, nem csoportos órát :D
12/14 A kérdező kommentje:
tényleg félre értettem neharagudj,számomra igazából ez az egész annyira bonyolult.
2021. júl. 1. 16:12
13/14 anonim válasza:
Ha az edző jó, akkor csinál első alkalommal egy állapotfelmérést, és arra alapozza az edzéstervedet.
Az én edzőm jobban tudja, hogy mit tudok megcsinálni, mint én. Volt, hogy én kötöttem az ebet a karóhoz, hogy menne több v nagyobb súllyal, aztán csak kiderült, hogy nem.
Volt, hogy azt mondtam, ezt én nem tudom megcsinálni, ő meg azt mondta, oké, próbáld meg, ha nem megy, nem kell csinálni. De ment.
Szóval, ha jó edző, akkor nyugodtan bízd rá magad, és nagyon becsüld meg a munkáját, mert nagyon kevés igazán jó edző van.
Ha meg nem jó edző, azt hamar észre fogod venni úgyis, akkor pedig keress mást.
14/14 A kérdező kommentje:
néhány alkalomra tervezem a személyi edzőt csak míg mindent megtanulom aztán pedig egyedül. de ha ilyen jó fej lenne mint ahogy leirtad lehet vallalnam a nagyobb anyagi költséget. :))
2021. júl. 1. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!