Akik voltak már személyi edzőnél fogyás céljából mi állt az edzőtervetekben?
tömegnövelés leginkább akkor történik, ha kalóriatöbbletben vagy. kalóriadeficit és fogyás mellett is történhet izomépítés, főleg, ha még csak most kezded. de ez pont csak arra jó, hogy sokkal erősebb, fittebb legyél, segítse a fogyásodat, több energiád legyen és jobban nézz ki. én 170 centi magas nő vagyok, amikor kezdtem a személyi edzővel, akkor 87 kiló voltam, fokozatosan értük el azt, hogy 1 év múlva 150 kilós szánt tologattam és 200 kilóval lábtolóztam, mégsem lettem egy Hulk, sőt mindenki azt mondta, hogy milyen szép formás lett a lábam. mivel elég nehéz utat jártam be a fogyással (vagyis bizonyos időszakokban letojtam a kajálást és zabáltam az édességet), ezért csak kb. másfél év múlva jutottam el oda, hogy 75 kiló lettem és fittebb mint valaha. aztán jött a vírus és megint bedepóztam, szóval most újrakezdem ugyanezzel a módszerrel 84 kilóról.
nagyon hasznosnak gondolom többféle szempontból is a súlyzós edzést, de nekem az a szerencsém, hogy szeretem is csinálni.
Reméljük, hogy jó edzőt fogsz ki :)
Én napi szinten látok olyat, aki 3-4embernek tart egyszerre órát. Ja és mellé még telefonozik is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!