Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik voltak már személyi...

Akik voltak már személyi edzőnél fogyás céljából mi állt az edzőtervetekben?

Figyelt kérdés
én jövőheten megyek és tudom hogy más lesz nekem de azért jó lenne behatárolni mi vár ott

2021. júl. 1. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb étel!
2021. júl. 1. 13:02
 2/14 A kérdező kommentje:
persze kevesebbet eszek ez nyílvanvalo csak edzeni is fogok
2021. júl. 1. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
fokozatosan bazi nagy súlyok emelgetése, crossfit-streetworkout-szerű gyakorlatok ötvözése, mobilitási gyakorlatok, nyújtás
2021. júl. 1. 14:36
 4/14 A kérdező kommentje:
ez nem az izmositashoz, tomegnoveleshez jó inkább?
2021. júl. 1. 14:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

tömegnövelés leginkább akkor történik, ha kalóriatöbbletben vagy. kalóriadeficit és fogyás mellett is történhet izomépítés, főleg, ha még csak most kezded. de ez pont csak arra jó, hogy sokkal erősebb, fittebb legyél, segítse a fogyásodat, több energiád legyen és jobban nézz ki. én 170 centi magas nő vagyok, amikor kezdtem a személyi edzővel, akkor 87 kiló voltam, fokozatosan értük el azt, hogy 1 év múlva 150 kilós szánt tologattam és 200 kilóval lábtolóztam, mégsem lettem egy Hulk, sőt mindenki azt mondta, hogy milyen szép formás lett a lábam. mivel elég nehéz utat jártam be a fogyással (vagyis bizonyos időszakokban letojtam a kajálást és zabáltam az édességet), ezért csak kb. másfél év múlva jutottam el oda, hogy 75 kiló lettem és fittebb mint valaha. aztán jött a vírus és megint bedepóztam, szóval most újrakezdem ugyanezzel a módszerrel 84 kilóról.

nagyon hasznosnak gondolom többféle szempontból is a súlyzós edzést, de nekem az a szerencsém, hogy szeretem is csinálni.

2021. júl. 1. 14:53
 6/14 A kérdező kommentje:
és a crossfit, streetworkout szerű gyakorlatok mennyire élvezhetők?
2021. júl. 1. 15:06
 7/14 A kérdező kommentje:
csak mert egyáltalán nem érzem magam úgy hogy tudjak húzószkodni
2021. júl. 1. 15:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Reméljük, hogy jó edzőt fogsz ki :)

Én napi szinten látok olyat, aki 3-4embernek tart egyszerre órát. Ja és mellé még telefonozik is. ;)

2021. júl. 1. 15:28
 9/14 A kérdező kommentje:
szorongásomat tekintve nekem ez nagyon kedvező lenne
2021. júl. 1. 15:51
 10/14 A kérdező kommentje:
de lehet jobban járnék valóban ha csak ram figyelne. bár a crossfit meg ezek eléggé elrettentettek
2021. júl. 1. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!