Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy érezzem jól magam a...

Hogy érezzem jól magam a strandon?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

25 éves N vagyok, pénteken strandra megyek, ráadásul a párommal.

Pco+ir-em van, plusz pajzsmirigy alulmukodes, ami miatt az elmúlt 1 évben elegge meghiztam. Mar voltam kivizsgalason, szedek metformint, 6 kg-ot fogytam, de hat el tudjatok kepzelni, hogy még sok van hátra...

170 cm-hez 100 kg vagyok jelenleg.

Tudom, hogy a parom mindennap lat igy, osszebujaskor meg pláne, de mégis szorongok, felek a strandtól, főleg, h majd ott lesz egy csomó vekony, szexi nő, akit majd megnezhet... mellettük egy vizilo leszek...

Vettem ilyen strandruhat, ami, amikor épp nem fürdunk, eltakar, de javareszt megis csak a medenceben leszünk, es oda is bikiniben kell bemenni, nem a lepelben. A furdoruham also resze magasdereku, legalabb ennyi előnyöm van, de igy is egy csomó stria látszik... sajnos a karomon is vannak striak, amitől mwr totálisan ki vagyok, gyulolom...

Mondjam le? Vagy nem tudom, hogyan oldodjak fel, hogy ne allandoan takargassam magam... vagy arra gondoljak, h a parom mas csajokat nezeget, akik sokkal vekonyabbak nalam :( ?

A 160 g ch dietat tartom, megy a fogyas, metformin, es edzek is, szval fogyj le valaszokat nem kerek, voltam teljes kivizsgalason!

Köszönöm!

2021. jún. 29. 16:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Szard le hogy ki mit gondol. Nem azért lesznek ott mások, hogy a striáidat vagy téged nézzenek és az a vékonyabb lányoknak is ugyanúgy lehet. A párod ha téged szeret nem másokat fog nézni. Mindenki azért megy hogy jól érezze magát és tegyél te is így. :)
2021. jún. 29. 16:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én mostanában sokat voltam strandon, mert a gyerekkel nem ülhetek állandóan itthon, pedig legszivesebben azt tenném.

De azt vettem észre, hogy baromira nem figyel senki senkire, azaz nem bámulnak, nem csodálkoznak egymásra, nem sugnak össze a másik háta mögött halistennek.

Sokat üldögélek a parton, így van alkalmam ezt figyelni.

Tehát bátran és nyugodtan élvezd a strandolást.

2021. jún. 29. 17:18
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

A párod máshol is lát vékonyabb nőket mint te, mégis veled van.

Ne gyűlöld magad és a striáidat, ez mind te vagy, fogadd el magad - másoknak, a nagyon vékonyaknak is vannak striái.

Tudod az én párom mit mondott, amikor előtte is kifejeztem az utálatomat a lógó hasam és a striáim iránt (ugyanekkora magassággal 115 kilóról fogytam fokozatosan, és akkor 88 voltam)? Az mondta, miközben megsimogatta az általam undorítónak talált hasamat: ez a te részed, a te történeted, az utad része, megmutatja, hogy honnan jöttél, és én imádom!

Én majdnem elkezdtem bőgni.

A párod szeret téged, és szeretne elmenni veled a strandra. Ő is tisztában van vele, hogy mindenféle nő van ott. Ha meg is nézi őket, mi abban a gond (én is megnézem a szép nőket, nem irigységből, meg a szép férfiakat is), nyilván nem bámészkodni fog. Ha meg mégis, és a stírölés miatt megy, akkor nyugodtan ejtheted, de erre azért nem sok esélyt adok. :) Aki téged azért bámul meg, hogy 100 kiló vagy, az meg magát minősíti, nem kell velük foglalkozni, ráadásul nem valószínű, hogy te leszel az egyetlen.

A párod is biztosan fogja értékelni, ha nem az látszik rajtad, hogy legszívesebben elsüllyednél. Az eleje nehéz, aztán már csak azzal foglalkozol, hogy jól érzed magad és alig fogod várni, hogy megint menjetek. De ha engeded, hogy a fejed csesztessen (mert ez az egész csak és kizárólag a te fejedben létezik, te bünteted saját magad), akkor nagyon szarul fogod érezni magad és jó ideig a lábadat se akarod betenni majd a strandra. Szerintem (ha nehéz is eleinte) jobb az első megoldás, erőltesd magadra ha másképp nem megy, a többi jön magától. Drukk drukk ! :)

2021. jún. 29. 17:20
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

A random emberektől a strandon ne aggódj, szerintem sokan a saját testükkel vannak elfoglalva (szóval a saját önbizalomhiányukkal), és nem annyira foglalkoznak mással. Meg alapból, kit érdekelnek mások, szerintem a legtöbb átlagos embernek amúgy sem tökéletes a teste, csak lehet, hogy te nem látod. Szóval érted, striája a vékonyaknak is lehet, csak max. takarja a fürdőruha, vagy érted, lehet, hogy van azért egy pici hasa valakinek aki vékonynak tűnik, de olyan fürdőruhát hord, hogy takarja. Szóval érted, emiatt kár rosszul érezned magad.

De a harmadik válaszolónak igaza van. A párod az utcán is lát mindenféle nőt, vékonyat, teltet, stb. Ahogy ha te is, kimész az utcára, simán látsz te is nagyon vonzó, félisten férfiakat. Szóval érted, most ezen kár aggódni, mert te is és ő is mindenhol láthat más embereket, most kár emiatt féltékenykedni, pláne annak, hogy egymást választottátok, oka van. Meg ha téged szeret, nem fog ott kifejezetten elkezdeni nőket bámulni, hiszen azért van ott a strandon, hogy veled legyen, és ez a fontos, hogy veled van. A párod pedig elakar menni veled a strandra, szóval menjél.

2021. jún. 29. 17:56
 5/24 anonim ***** válasza:
83%

Francokat lesznek vékonyabbak nálad, mindenki meghízott karantén alatt. :)))

Hasonló problémákkal én *sokkal* dagibb vagyok nálad, de strandra menni kész önbizalombomba. De tényleg. Jó, nyilván nem mindenki száz kilós, de látványosan több a rezgő popó meg a dudorgó pocak a csinosabb csajokon is. (Nyilván nem mindenki, de a többség.)

Én azt állapítottam meg, hogy sokkal többet mutató bikinit is felvehetnék akár. :)

Szóval igenis nyomás a strand, érezd jól magad, és ne azt nézd, hogy mások mennyivel jobbak nálad, hanem hogy mások se tökéletesek, mégis leszarják! :D

2021. jún. 29. 19:47
 6/24 anonim válasza:
100%

Nézd, én elég korán kezdtem szőrösödni és erős szőrzetem van szinte minden porcikamon.

Tizenéves koromban ezért nem szerettem strandra járni, meg tartottam a lányoktól is, h mit szólnak majd, ha meglatnak.

Aztán rajottem, hogy ez hülyeség.

Azóta boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és szőrök ide vagy oda, sikeres ember lettem. Nem érdekel ki mit szól a strandon. Magam miatt megyek oda, nem a többiek kedvéért.

2021. jún. 29. 19:51
 7/24 anonim válasza:
86%

Vegyes velemenyem van.

Szerintem az emberek tobbsege kover, szoval szerintem nem leszel olyan kirivo. Ugynakkor ez csak egy strand ha nagyon rosszul erzed magad nem kell menni. Menjel akkor ha mar sikerult lefogynod, es kepes vagy jol erezni magad.

Es kilehet probalni a dolgot. Kimentek es ha 1 ora mulva is rosszul erzed magad, akkor hazamentek. En biztos nem eroltetnem a kedvesemet. Azt mondanam menjunk ki egy orara es akkor maradjunk tovabb ha jol viseli.

2021. jún. 29. 19:56
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Pasi vagyok. Természetesen megnézün embereket a strandon, és az utcán is. De ilyenkor csak a szemünket legeltetjük. Nem tulajdoníunk jelentőséget a látottaknak. A párom sem egy csontkollekció, de mégis vele vagyok, mert szeretjük egymást. Szerintem nyugodtan engedd el magad, és légy vidám, felszabadult, mert mi pasik azt szeretjük.
2021. jún. 29. 22:00
 9/24 anonim válasza:
100%
Én. 172 cm vagyok és 65-68 kg.. Nekem a hasam az ami nem tetszik mert eléggé fel is szoktam puffadni kb mintha terhes lennék. Meg narancs bőröm is van, én önbizalom hiány nélkül mentem strandra, rá adásul szinte világított a hófehér bőröm de mint ahogy engem sem érdekel a többi ember teste úgy gondolom őket sem érdekli az enyém, semmit sem tudnak rólunk nevünket sem szóval nem sok vizet zavarnak :D
2021. jún. 29. 22:34
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem fog érdekelni, hogy nézel ki.

De ha ennyire nehezedre esik, akkor inkább ne strandolj.

2021. jún. 29. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!